Programul se adresează antreprenorilor aflați în primii ani de la lansarea afacerilor, în etapa de creștere și dezvoltare. Este momentul când, pe lângă pasiune și motivație, antreprenorul simte nevoia de structură și mentorat pentru a face fine tunning în proiectul său.

Tineri Antreprenori 2019 este gândit ca un mini MBA menit să ofere acces la resurse și conținut de top pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să ducă business-ul la un alt nivel.

Antreprenorii dornici să participe la sesiunile de training și mentorat sunt așteptați să se înscrie până pe 8 octombrie pe www.tineriantreprenori.ro/2019.

Tineri Antreprenori este un program de mentorat împărțit în 7 ateliere practice susținute de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu. Fiecare temă abordată în cadrul celor 7 workshopuri acoperă o parte esențială din activitatea unui antreprenor în interacțiunea sa zilnică din business-ul pe care îl dezvoltă: marketing, comunicare, vânzări, fiscalitate, legal, administrativ, HR. În plus, la finalul programului participanții au acces la 2 întâlniri 1 la 1 cu mentorii alocați pe parcursul programului. Mentorii sunt aleși în funcție de nevoile specifice ale business-ului fiecăruia.

Agenda Tineri Antreprenori 2019

16 octombrie, 18.45-21.30 - Get to know eachother cu Adrian Băcanu, Creator de experiențe;

23 octombrie, 18.45-21.30 - Marketing & Comunicare cu Alex Dona, Ambasador Tineri Antreprenori;

30 octombrie,18.45-21.30 - Sales cu Cătălin Vasile, Head of Sales @Trend Consult;

6 noiembrie, 18.45-21.30 - Finanțe & investiții cu Cristi Tudorescu, Consultant financiar IMM-uri și Startup-uri. Cristi este și unul dintre consultanții pe care îi puteți contacta pe BizTool.ro.

Platforma BizTool.ro este un marketplace cu specialiști aprobați și recomandați, care ajută antreprenorii să găsească persoane specializate în marketing, web development, mobile development, SEO, conținut, grafică sau chestiuni juridice, care pot furniza soluții pentru afacerea ta.

13 noiembrie, 18.45-21.30 - Administrativ & Legal cu Alexandru Teodorescu, Avocat @Grecu și Asociații și Fiscalitate cu Vlad Dimitriu, Manager în cadrul Taxhouse -Taxand România;

20 noiembrie, 18.45-21.30 - Business Model cu Claudiu Jojatu, Head of Strategy& Co-founder at Milk& Cookies\Digital Branding Studio & viatadefreelancer.ro. Pe Claudiu îl puteți contacta, de asemenea, pe BizTool.ro.

25 noiembrie, 18.45-21.30 - How to pitch your business cu Andrei Dunuță, Sales& Public Speaking Trainer și Fondator SPEAKINGS POWERED BY SELFTRUST Academy

27 noiembrie, 19-21.30 - Empowering stories cu Antonio Éram, CEO & Founder NETOPIA mobilpay, Marcel Vulpoi, Director General @Vulpoi & Toader Management, concurs business plan-uri & alocare mentori

La finalul programului participanții își vor pitch-ui afacerile în fața unui juriu, iar primii 3 câștigători vor primi premii din partea partenerilor.

Printre mentorii confirmați pentru anul acesta sunt: Alex Dona, Raluca Radu, Matei Dumitrescu, Mircea Căpățînă, Cristi Logofătu, Cristi Tudorescu, Bogdan Mugescu, Claudiu Jojatu, Adrian Băcanu, Marcel Vulpoi, Andrei Stamate, Anca Baniță, Dragoș Smeu, Andrei Dunuță.

Înscrierile în cadrul mini MBA-ului Tineri Angtreprenori se fac completând acest formular https://forms.gle/BnVMcWe4NcP1wLnS6.

După evaluarea aplicațiilor organizatorii vor reveni cu vești despre acceptarea ca participant în program. Data limită pentru înscriere este 8 octombrie. Taxa de participare este 1500 lei. Pentru ediția din acest an sunt doar 15 locuri disponibile.