Mircea Serediuc este o persoană care pune suflet în tot ce face. Episodul acesta din LaunchPod este dedicat celor care sunt sau vor să fie product manager într-un startup.

Practic, episodul este dedicat fondatorilor de startup-uri care vor să afle despre cum ar trebui să arate un produs și cum să-l construiască.

Episodul abordează tematici precum testare și validare, clienți, poziționare, optimizare, scalare, marketing, branding, strategie și alte aspecte esențiale pentru cei care vor să construiască un startup măcar cu șanse de succes.

Discuția din episodul 7 al celui de-al doilea sezon LaunchPod poate fi ascultată în playerul de YouTube de mai sus. Dacă nu vezi playerul, nu uita să dezactivezi AdBlock sau să accepți acele Cookies care permit produselor Google să funcționeze pe site-urile unde sunt integrate.

Launch România oferă suportul necesar tuturor celor care fac parte din comunitate, fie că este vorba de fondator, cercetător, stakeholder, student sau pasionat de tech, cu scopul de a le crește șansele de reușită. Astfel, Launch România democratizează accesul la toate resursele de care ai nevoie pentru a face progres: feedback, expertiză, capital și un sistem de sprijin pe termen lung.

start-up.ro vrea să susțină comunitățile din România care ajută startup-urile să crească. Astfel, vei găsi aici podcast-urile LaunchPod, lansate de către comunitatea Launch România, pentru a afla mai multe direct de la fondatori.

Abonează-te aici la canalul de YouTube Launch pentru a urmări podcast-urile acestea în avanpremieră.

Podcastul LaunchPod dă voce poveștilor din industria de startups din România și este susținut de BCR, în colaborare cu Google România, partenerul fondator fiind How to Web.

Anul acesta, cititorii start-up.ro vor putea descoperi podcasturile LaunchPod pe site în momentul apariției lor, dar și pe cele care au fost deja publicate pentru a întâlni în cadrul discuțiilor specialiștii de care au nevoie companiile lor.

Nu este prima colaborare dintre Launch România și start-up.ro, dar ea vine din dorința comună de a susține startup-urile din România și de a le oferi o voce comună. De asemenea, de a promova comunitatea dincolo de “bula” celor pasionați de tehnologie, înspre cei care aud pentru prima oară de startup-uri, care vor să afle de ce se discută atât de mult de potențialul acestor afaceri.

Podcasturile LaunchPod vor oferi o perspectivă diferită și diversă și completează oferta editorială start-up.ro ce conține știri, interviuri scrise, analize, interviuri video, proiecte editoriale, review-uri și discuții despre inovație. Pentru că uneori cele mai bune întrebări pot fi descoperite tocmai prin diversitatea discuțiilor.

Cum poți urmări activitatea Launch România?

Poți urmări discuția și folosind capitolele din YouTube. Dacă dai click pe un timecode, ajungi exact la acel moment.

0:00:00 - Intro

2:11 - Când ai nevoie de un product manager în startup?

3:47 - Ce face un product manager?

6:54 - Validarea

10:19 - First time antreprenor VS Corporate

14:13 - Ce face click în mintea clientului?

17:25 - Your business plan it's your product

18:09 - Motivația cumpărătorului - 7 deadly sins

26:52 - Când ești în outsorcing

29:25 - You have a key inside, but...

34:26 - Inovația vine când știi ce nu vrei

41:28 - Din ce perspectivă să te uiți la business

43:11 - De fapt, cum aleg să fac business?

49:41 - Metrics pentru un product manager

52:32 - Despre presiunea care vine din partea investitorilor

54:32 - Ce calitați trebuie să aibă un product manager atunci când îl angajezi?

1:00:12 - Despre recrutarea echipei

1:03:36 - Ești pregătit pentru un ”nu”?