Cunoscută ca o gamă inovatoare și atemporală, cu un design remarcabil, Valena Life/Allure oferă o notă distinctă fiecărei locuințe prin formele și detaliile unice ale produselor. Așadar, negrul devine noul alb într-un context contemporan cu tendințe spre progres și inovație. Cu forme discrete, ușor de utilizat și de integrat în orice stil, Valena Life/Allure reușește să satisfacă cele mai exigente nevoi ale clienților. Utilizatorii au posibilitatea să-și exprime personalitatea, integrând-o, tototdată, cu ajutorul produselor Valena Life/Allure în casele lor. Fiecare locuință are astfel amprenta sa personală, creată cu produsele Valena Life/Allure.

Noua colecție modernă și rafinată, îmbină elementele naturale cu cele tehnologice, de la cele mai îndrăznețe până la cele mai discrete. Prezența discretă a culorii negre se potrivește în mod natural cu alte culori inspirate de metal sau lemn, creând eleganță și autenticitate.

„Se observă o tendință ascendentă a locuințelor conectate. Legrand a reușit să îmbine în mod ideal nevoia de inovație și automatizare a caselor cu designul ce denotă stilul de viață modern al utilizatorilor prin noua colecție Valena Life/Allure. Ne propunem să oferim prin această colecție un cămin sigur, modern și accesibil, o planetă mai sănătoasă și o experiență unică pentru fiecare client.”, declară Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Noua gamă Valena Life/Allure este echipată cu mecanismul inovator IN`MATIC. Inovația Valena IN`MATIC este rezultatul multor ani de cercetări, studii de piață și teste reale pentru a face instalarea și întreținerea ușoare și mai confortabile, precum și pentru a optimiza performanța electrică. Mecanismul IN`MATIC este sigur, fiabil și performant și, prin aceste calități, oferă prizelor și întrerupătoarelor o calitate superioară.

Cu Valena Life/Allure with Netatmo locuința conectată se supune comenzilor vocale și tactile, oferind posibilitatea utilizatorilor de a monitoriza consumul și de a face economie la energie, protejând astfel mediul înconjurător.

În noua sa strategie pentru construcția de case și locuințe, Legrand își propune să ofere clienților o ambianță confortabilă, sigură și cu aceeași grijă pentru mediul înconjurător. Produsele conectate Legrand pentru locuințe inteligente sunt realizate din dorința de creștere a confortului și siguranței și, în același timp, de reducerea la minimum a consumului de energie electrică, diminuarea amprentei asupra mediului, creând o stare de bine sustenabilă pentru clienți.