Noul laptop convertibil 2-in-1 IdeaPad C340 este o rudă apropiată a laptopurilor ultrasubțiri IdeaPad S540 și S340. Bateria are o autonomie de până la 8 ore și este prevăzută cu tehnologia RapidCharge.

Suportul Active Pen este prezent pe anumite modele, permițându-i utilizatorului să schițeze sau să scrie de oriunde. Opțional, este prevăzut și un cititor de amprente integrat pentru o autentificare rapidă și facilă la PC. De asemenea, disponibil în dimensiunile de 14 și 15 inci, IdeaPad C340 se poate transforma rapid dintr-un laptop (folosit pentru a scrie emailuri mai lungi și tabele în excel) într-o tabletă dedicată vizualizării de clipuri video în timpul navetei zilnice.

Prima impresie despre Lenovo IdeaPad C340

Cu toate că nu este la fel de rafinat ca unele modele de top din gama Yoga, Lenovo IdeaPad C340 e un laptop convertibil demn de luat în serios. Oferă performanțe suficient de bune, iar posibilitatea de a-i da ecranul peste cap și de a-l transforma într-o tabletă de 14 inch (sau 15 chiar) ar putea să încânte suficient de multă lume.

Ecranul e okay pentru filme, dar și pentru munca de birou, iar tastatura asigură un feeling plăcut. Performanțele asigurate de noile procesoare Intel ar trebui să ofere suficientă putere pentru editările foto în Adobe Photoshop, iar posibilitatea de a folosi un stylus activ oferă încă un plus în acest sens.

Cu un preț decent și autonomie de 8 ore, cu o baterie cu încărcare rapidă și ecran tactil, Lenovo IdeaPad C340 e un laptop bun pentru creativii cu bugete reduse sau pentru cei care sunt mereu în mișcare și care vor un laptop la fel de versatil ca și ei.