Concepută pentru a oferi o experiență premium, gama Yoga Pro este cea mai puternică din sub-brandul de laptopuri Yoga. Oferind performanțe de vârf cu portabilitate convenabilă, linia Yoga Pro le permite utilizatorilor să creeze de oriunde și oricând au nevoie. Această generație dispune de o versiune îmbunătățită a Lenovo X Power – un set de caracteristici hardware și software care lucrează împreună pentru o experiență creativă mai rapidă și mai fluidă.

De exemplu, utilizatorii vor observa că editarea lor video se desfășoară mai rapid, cu previzualizare, redare și exporturi software drastic accelerate. Creșterile semnificative ale capacității termice față de generația anterioară includ o creștere de 62.5% în cazul modelului Yoga Pro 9i de 16 inchi și o creștere de peste 25% în cazul modelului de 14,5 inchi - ambele permițând utilizatorilor să experimenteze o redare grafică, video sau 3D mai rapidă.

Noul Lenovo Premium Suite, actualizat și disponibil pe modelele Yoga Pro 9i (14.5” and 16”, 8), the Yoga Pro 7 (14.5”, 8), the Yoga Pro 7i (14.5”, 8) și Yoga Slim 7 (14.5”, 8), este un set de caracteristici hardware noi și actualizate, concepute pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului Yoga. Elementul cel mai remarcabil este tastatura îmbunătățită cu un răspuns mai rapid la apăsare și taste acoperite cu un strat protector antigrăsime pentru o atingere mai fină, minimizând în același timp amprentele sau petele. În plus, laptopurile Lenovo Premium Suite4 vor include, de asemenea, patru microfoane îmbunătățite pentru apeluri video și audio, patru difuzoare cu reducere a zgomotului, ventilatoare mai silențioase și un trackpad mai mare pentru o manipulare mai ușoară a conținutului și o eficiență mai bună în general.

Aducând putere și performanță, Yoga Slim 7 (14.5”, 8) și Yoga Slim 6 (14”, 8) sunt echipate cu procesoare de ultimă generație din seria AMD Ryzen 7000, care oferă o performanță rapidă și puternică, având o baterie de peste 60 Wh și opțiunea Rapid Charge pentru eficiență. Utilizatorii Yoga Slim pot experimenta, de asemenea, noua tehnologie grafică integrată RDNA 3 pentru a permite crearea de conținut.

Motorul AMD Ryzen AI aduce noi funcții inteligente pentru această generație de Lenovo Yoga Slim, inclusiv AI Eye Gaze Correction, astfel încât utilizatorii să pară că privesc întotdeauna la cameră în timpul unui apel video, AI camera auto-frameing pentru a se asigura că întotdeauna capul utilizatorului este în imagine și AI depth-based background blur pentru a permite utilizatorilor să seteze imaginile de fundal la o anumită distanță de cameră.

Conceput special pentru creatorii de conținut, Yoga Pro 9i 8th Gen vine cu Windows 11 și cu procesoare mobile Intel Core 13th Gen, o soluție de GPU pentru laptopuri NVIDIA RTX 4070.

Disponibil în două culori, Tidal Teal și Storm Grey1, Yoga Pro 9i oferă, de asemenea, un ecran PureSight Pro atât în varianta de 14,5 inchi, cât și în cea de 16 inchi. Modelul de 16 inchi are o rezoluție de până la 3,2K, o luminozitate de 1200 nits, o rată de reîmprospătare de 165Hz, o gamă triplă de culori de 100% DCI-P3, 100% sRGB și 100% Adobe RGB.

Yoga Slim 7

Ecranul OLED PureSight de 14,5 inchi, de până la 3K, oferă imagini mai clare, mai fluide și mai realiste, care sunt alimentate de următoarea generație de procesoare AMD Ryzen din seria 7000, utilizatorii pot edita și încărca fotografii în timp ce sunt mișcare, pot lucra la o prezentare sau pot face videoconferințe dintr-o cafenea. Cu certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light (soluție hardware) și certificare Eyesafe, riscul de oboseală a ochilor este redus semnificativ.

O altă îmbunătățire semnificativă a modelului Yoga Slim 7 este bateria de capacitate mai mare, de 70Whr care le permite creatorilor să lucreze mai mult timp fără a conecta dispozitivul la priză. Funcția Rapid Charge permite o reîncărcare rapidă în 15 minute pentru încă 2 ore de utilizare. Datorită ventilatoarelor duble și a sistemului Thermal Design Performance de 30 de wați din această generație, utilizatorii se pot bucura de o performanță și mai silențioasă.

Laptopurile Yoga Pro 7 și 7i conțin componente de hardware de ultimă generație alături de GPU-uri NVIDIA RTX 3050 sau 4050, ceea ce le face să fie performante și ideale pentru creatorii de conținut. Cu o autonomie mai mare (până la 73Whr), acest laptop subțire de 15,6 mm (0,6 inch) din această generație oferă o experiență de utilizare mai silențioasă. Noua soluție de software Unison de la Intel ajută la conectarea dispozitivelor IOS și Android cu Yoga Pro 7i pentru un tot unitar, cu un singur ecran și mai multe dispozitive. Disponibile în versiunea cu ecran PureSight Pro3 de 14,5 inchi cu rezoluție de până la 3K, luminozitate de 400 nits și rată de reîmprospătare de 120Hz, laptopurile Yoga Pro 7 și Yoga Pro 7i le oferă utilizatorilor o calitate vizuală clară și netedă, fie că este vorba de editare video, de design grafic sau de crearea unei prezentări

Cu margini rotunjite într-un design cu muchii elegante, Yoga 7 8th este creat pentru o utilizare eficientă și versatilitate. Fidel formei sale, laptopul convertibil Yoga 7 le permite utilizatorilor să creeze conținut practic de oriunde, cu funcții versatile care pot transforma dispozitivul dintr-un laptop de dimensiuni normale într-o tabletă portabilă.

Cea mai recentă generație de procesoare Intel 13th Gen și procesoarele AMD Ryzen din seria 7000, oferă creatorilor de conținut performanță, fie că este vorba de editare video, de retușare foto sau de streaming. Un ecran de înaltă calitate cu raport de aspect 16:10, panou OLED de până la 2,8K și acuratețe a culorilor 100% DCI-P3 le permite utilizatorilor să creeze și să împărtășească cele mai bune lucrări de până acum.

Cu un design subțire, ușor și durabil, Yoga Slim 6 8th gen vine într-o carcasă de aluminiu practică, concepută pentru cei care se află în mișcare. Este acum disponibil cu procesoare de ultimă generație din seria AMD Ryzen 7000, pentru performanță de ultimă generație. Noul Yoga Slim 6 vine cu două opțiuni de culoare - Misty Grey și Storm Grey.

Îmbunătățește și mai mult experiența cu laptopurile Yoga prin valorificarea puterii oferite de soluțiile software precum Lenovo Vantage și Lenovo Smart Performance pentru optimizarea dispozitivelor, monitorizarea performanțelor, verificarea stării de sănătate a PC-ului, îmbunătățirea securității și chiar rezolvarea și prevenirea problemelor. În cazul unei probleme tehnice întămpinată PC, serviciul avansat Premium Care Plus asigură acces prioritar la tehnicieni experți, reparații rapide, protecție suplimentară a dispozitivului și asistență pentru modul de utilizare a software-ului.

Prețuri și disponibilitate

Yoga Pro 9i (16”, 8) va avea un preț începând cu $1,799.99 și va fi disponibil în America de Nord începând cu luna mai 2023.

Yoga Pro 9i (14.5”, 8) va avea un preț începând cu $1,699.99 și va fi disponibil în America de Nord începând cu luna mai 2023.

Yoga Slim 7 (14.5”, 8) va avea un preț începând cu €1,499 cu TVA inclus și se preconizează că va fi disponibil pe anumite piețe din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) începând din iunie 2023.

Yoga Pro 7i (14.5”, 8) va avea un preț începând cu €1,099 cu TVA inclus și se preconizează că va fi disponibil pe anumite piețe EMEA începând cu aprilie 2023.

Yoga Pro 7 (14.5”, 8) va avea un preț începând cu $1,449.99 și se preconizează că va fi disponibil în America de Nord începând din iulie 2023.

Yoga 7i (14”, 8) va avea un preț începând cu $849.99 și se preconizează că va fi disponibil în America de Nord începând cu aprilie 2023.

Yoga 7i (16”, 8) va avea un preț începând cu $799.99 și se preconizează că va fi disponibil în America de Nord începând cu aprilie 2023.

Yoga 7 (14”, 8) va avea un preț începând cu €899 cu TVA inclus și se așteaptă să fie disponibil pe anumite piețe EMEA începând cu luna mai 2023.

Yoga 7 (16”, 8) va avea un preț începând cu $749.99 și se așteaptă să fie disponibil în America de Nord începând cu mai 2023.

Yoga Slim 6 (14”, 8) va avea un preț începând cu €899 cu TVA inclus și se așteaptă să fie disponibil pe anumite piețe EMEA începând cu luna mai 2023.