ThinkSmart One oferă o experiență audio-vizuală excepțională datorită compatibilității pentru aplicațiile cunoscute de videoconferință, precum Microsoft Teams Rooms sau Zoom Rooms1 , și celor opt rețele de microfoane cu anulare a ecoului și a zgomotului, difuzoare stereo de 15 W și camerei integrate de înaltă rezoluție ce dispune de câmp vizual cuprinzător.

În plus, ThinkSmart One poate fi ușor de instalat, gestionat și personalizat la nivel central prin ThinkSmart Manager2 și oferă niveluri de securitate îmbunătățite, disponibile cu opțiunile Intel vPro și sistemului de operare Windows 10 IoT Enterprise. De asemenea, sistemul AIO include ThinkSmart Controller cu ecran tactil de 10,1 inch (același controller furnizat în kiturile Lenovo pentru sălile Core), pentru un control simplu și eficient al conferințelor.

Construit special pentru a anticipa o creștere continuă a spațiilor de întâlnire hibride, pe măsură ce birourile tradiționale sunt transformate în centre de afaceri mai dinamice și mai colaborative, ThinkSmart One extinde platformele Lenovo de videoconferință și colaborare care joacă un rol esențial în sprijinirea productivității și implicării angajaților.

„Vedem în piața de IT din Romania, inclusive în Europa Centrala și de Sud Est, un apetit crescut al clienților noștri de business pentru soluții inteligente de colaborare, iar Lenovo răspunde acestor nevoi prin soluțiile și produsele din portofoliul său, unul dintre produse fiind Lenovo ThinkSmart One, primul collaboration bar din lume bazat pe tehnologia Windows. Schimbările din domeniul tehnologiei și cerințele clienților noștri în noua normalitate a stilului de lucru hibrid, ne provoacă să continuam procesul de inovație, care se regăsește în ADN-ul Lenovo. ThinkSmart One este o opțiune versatilă cu costuri reduse de instalare și mentenanță, care se adresează nevoile clienților noștri, atât din companiile mici si mijlocii cât și din companiile mari, care își doresc o schimbare a spațiilor de lucru tradiționale, în unele mai dinamice și bazate pe funcții de colaborare”, a spus Tudor Bercan, Smart Collaboration Business Development Manager - Central & South-East Europe, Lenovo.

„Astăzi, mai mult decât oricând, oamenii au nevoie de o experiență de colaborare integrată, care să pună toți participanții pe picior de egalitate, indiferent dacă aceștia participă la o întâlnire din sala de conferințe, din clasă, laborator, sala de ședințe, de la biroul de acasă sau chiar de pe drum. Suntem onorați de parteneriatul pe care îl avem cu Lenovo la nivel global, care a dus, printre multe altele, la lansarea primului echipament Teams Meeting Rooms Collaboration Bar All-in-One bazat pe Windows, din lume. Prin echipamentele Teams Meeting Rooms, clienții se bucură de noua licențiere Microsoft Teams Meeting Rooms Basic și Pro, care pleacă de la costuri zero, de funcționalitatea „Direct Guest Join” care permite echipamentelor să se conecteze și la alte platforme, precum Zoom sau WebEx și de posibilitatea de a face management și raportare integrată prin panoul de administrare Teams Admin Center”, concluzionează Robert Pufan, Cloud Solution Architect for Modern Work – Central & Eastern Europe, Microsoft.

Rezumatul ThinkSmart One:

  • Experiență excepțională și flexibilă de la un dispozitiv „all-in-one” care include mijloace audio-vizuale și de calcul încorporate în consolă, opțiunea de montare pe perete și controler dedicat cu ecran tactil ușor de utilizat.
  • Inovator și scalabil prin intermediul mai multor porturi de intrare și ieșire, inclusiv HDMI și USB, precum și 2 x RJ45, dintre care unul dispune de Power over Ethernet (PoE) pentru o mai mare adaptabilitate
  • Mijloace audio-vizuale imersive care dispun de opt microfoane cu acoperire 180 de grade, o cameră FHD cu câmp vizual orizontal de 100 de grade și difuzoare stereo cu o rază de utilizare de peste opt metri
  • Ușor de gestionat prin intermediul controlerului inclus, sau de utilizat remote prin ThinkSmart Manager

Programe și servicii oferite

La fel ca în cazul tuturor produselor Lenovo ThinkSmart pentru săli de ședințe, ThinkSmart One este livrat standard cu trei ani de asistență Premier Support3 de la Lenovo, care oferă acces la servicii tehnice avansate timp de 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. De asemenea, include un an de programe și servicii Lenovo:

  • Serviciile profesionale ThinkSmart4: Primul an de mentenanță va ajuta departamentele IT să instaleze fiecare kit, să configureze și să integreze în platformele de comunicații unificate existente. De asemenea, include un contract de mentenanță pe o durată de un an, care poate fi reînnoit și care cuprinde o opțiune de a redistribui un nou spațiu de întâlnire, dacă este necesar.
  • ThinkSmart Manager Premium2 este suita de programe Lenovo de gestionare a videoconferinței. Menținerea unei colaborări eficiente înseamnă că tehnologia trebuie să fie mereu activă, mereu conectată și ușor de utilizat. ThinkSmart Manager Premium vine în ajutorul departamentelor IT pentru a configura, a controla și a gestiona întregul portofoliu de soluții ThinkSmart dintr-o singură interfață intuitivă.

ThinkSmart One este disponibil la partenerii autorizați Lenovo, de la 2969 euro.