Cu un procesor Intel vPro® de generația a 11-a, cu performanțe ridicate și caracteristici complete de securitate bazate pe hardware, dispozitivul inteligent este primul room kit Lenovo pentru spațiile de întâlniri care facilitează flexibilitatea și colaborarea angajaților.

Noua soluție este certificată de Microsoft Teams Rooms și este disponibilă în două configurări:

  • Kit-ul ThinkSmart Core + Controller este special conceput pentru spațiile de lucru care sunt deja echipate cu dispozitive audio și vizuale certificate Teams;
  • ThinkSmart Core Full Room Kit: Dispozitivul ThinkSmart Core și Controllerul vin la pachet cu ThinkSmart Cam și ThinkSmart Bar pentru a oferi o experiență video și audio de cea mai înaltă calitate, precum și alte caracteristici inteligente pentru mai multă eficiență în ceea ce privește colaborarea. Potrivit atât pentru spații mici sau săli de ședințe mai mari cât și pentru birourile de acasă, kit-ul poate fi completat cu ușurință cu doua microfoane de masă.

Cu un procesor Intel Core vPro de generația a 11-a și un SSD de 256 GB, dispozitivul ThinkSmart Core permite organizarea întâlnirilor de oriunde și este compatibil și cu un sistem integrat de ascundere a cablurilor și suport VESA.

Controllerul ThinkSmart se bucură de un ecran tactil de 10,1 inci point-to point și este alimentat printr-un cablu USB-C de 10 metri. De asemenea, senzorii cu infraroșu integrați pot detecta ori de câte ori participanții intră în sală. Acesta mai dispune de un suport integrat ce permite reglarea la două unghiuri de vizualizare, de 30 și 60 de grade, și o mufă pentru căști de 3,5 mm pentru o conexiune audio discretă.

Utilizatorii ThinkSmart Core Kit beneficiază pentru un an de zile de software-ul și service-ul Lenovo, inclusiv de o licență pentru ThinkSmart Manager Premium, suita software de gestionare a colaborării Lenovo și Service-ul Profesional ThinkSmart: Implementare și întreținere.

ThinkSmart Core, Controllerul și ThinkSmart Core Full Room Kit sunt disponibile inclusiv în România prin partenerii certificați Lenovo începând cu un preț de la 1.935 Euro.