Printre lansări se numără patru corpuri de iluminat gradient, becuri cu filament Hue White Ambiance, becuri inteligente mai puternice, dar și noi lumini pentru baie sau pentru tavan. În cele din urmă, cu noile actualizări ale aplicației Philips Hue – care introduc și prima integrare totală a iluminatului și a muzicii cu Spotify, se marchează un an extraordinar pentru iluminatul inteligent.

Obține un amestec inedit de lumini colorate

Lansarea de anul trecut a benzii LED Philips Hue Play gradient a fost doar începutul – acum Philips Hue își extinde colecția de lumini gradient cu noul tub luminos Philips Hue Play gradient. Acesta dispune de tehnologia gradient, care generează si mixează multiple lumini color într-un singur corp de iluminat și este special conceput pentru a sta poziționat deasupra sau dedesubtul televizorului. Utilizatorii își pot completa sistemul home theatre cu tubul luminos Play Gradient atât în varianta neagră cât și albă, fiind ușor de integrat în decorul oricărei locuințe.

Tehnologia gradient a îmbunătațit și alte produse Philips Hue populare, cum ar fi noile lămpi de podea și de masă Philips Hue Signe gradient, disponibile în alb sau negru, cât și banda luminoasă Philips Hue Ambiance gradient. Pe lângă flexibilitatea și lumina puternică a benzii luminoase Philips Hue obișnuite, această nouă bandă va oferi și capacitatea de a mixa lumina color.

Prima experiență imersivă de iluminat și muzică

Integrarea inovatoare Philips Hue + Spotify interconectează lumina cu muzica, oferind o experiență unică și imersivă de divertisment în propria casă. După asocierea conturilor Philips Hue și Spotify, aplicația Philips Hue extrage metadatele fiecărei melodii redate prin Spotify, indiferent de dispozitivul folosit. Apoi, creează un script de iluminat avansat, care permite luminilor tale să reacționeze nu doar la ritmul melodiei, ci și la gen și la ton. În noua filă Sincronizare din aplicația Philips Hue, vei putea regla luminozitatea, intensitatea și chiar paleta de culori a luminilor pentru o experiență personalizată. Fie că te relaxezi pe canapea într-o seară liniștită, fie că ai prieteni în vizită pentru o petrecere sau că îți faci treburile prin casă ascultând lista cu melodiile preferate, vei experimenta muzica așa cum nu ai mai făcut-o niciodată până acum.

Integrarea Philips Hue + Spotify va fi disponibilă la nivel global începând cu 1 septembrie 2021, ca un program de acces timpuriu pentru utilizatorii aplicației Philips Hue 4. Din octombrie 2021, funcția fi inclusă permanent în aplicația Hue 4.

„În calitate de lider mondial în iluminatul inteligent, căutăm permanent să punem la dispoziția consumatorilor Philips Hue modalități noi și interesante de a crea experiențe de iluminat imersive și personalizate la ei acasă. Cu noile completări la colecția gradient și integrarea cu Spotify, oferim utilizatorilor posibilitatea de a îmbina lumina, culoarea și sunetul și de a se bucura de cea mai avansată experiență de iluminat inteligent din acest moment”, a declarat Jasper Vervoort, Business Leader Philips Hue în cadrul Signify.

O colecție mai mare (și mai luminoasă!) de becuri inteligente

Toate becurile cu filament Philips Hue sunt acum disponibile și în varianta White ambiance, făcând astfel posibilă utilizarea oricărei nuanțe de lumină albă, de la caldă la rece. Aceste becuri inteligente LED în stil vintage pot ilumina camera în tonuri albăstrui ale luminii atunci când este nevoie de concentrare în timpul orelor de lucru, sau se pot estompa până la nuanțe gălbui ale luminii, ce creează o ambianță confortabilă și caldă pentru relaxare. Și arată foarte frumos chiar și atunci când sunt stinse! Mai mult, gama de becuri cu filament se va extinde și cu un bec cu filament tip lumânare Hue White E14.

În plus, becurile inteligente Philips Hue cu forma iconică din gamele White, White ambiance și White and color ambiance sunt acum disponibile și în variantele de 1100 și 1600 lumeni, permițând utilizatorilor să aleagă luminozitatea potrivită pentru fiecare activitate sau spațiu al casei.

Învăluie casa în lumină cu noile corpuri de iluminat Philips Hue pentru tavan

Noile lămpi de plafon Philips Hue aduc milioane de culori în camera de zi sau în dormitor. Panoul luminos Philips Hue Surimu este aproape lipit de tavan și vine atât într-o formă rectangulară, cât și pătrată, fiind potrivit pentru crearea senzației de spațiu în camerele mai mici sau în locuințele cu tavanul mai jos. Disponibilă pe negru sau alb, lampa de plafon Philips Hue Enrave oferă lumină albă, de la caldă la rece, pentru camera de zi, dormitor sau bucătărie. Enrave este disponibilă și în varianta lustră suspendată, care produce o lumină descendentă puternică, ideală pentru zona mesei de dining sau a insulei de bucătărie, oferind totodată și o strălucire difuză, decorativă, îndreptată spre tavan. În decursul acestui an, va fi lansată și lampa de plafon Philips Hue Infuse, care produce o lumină albă și color, și cu un efect de strălucire subtil și indirect spre tavan.

Creează propriul spa de lux cu noile lumini Philips Hue pentru baie

Iluminatul inteligent în baie te ajută să îți începi diminețile cu energie și să te relaxezi la finalul zilei. Pentru a recrea o atmosferă de lux în baia de acasă, instalează spoturile cromate Philips Hue Xamento, care au un design minimalist și aduc pentru prima dată milioanele de culori Hue în baia ta.

În plus, lampa de plafon Philips Hue Devere oferă atât o combinație de lumină puternică albă, de la caldă la rece, precum și un efect indirect al luminii spre tavan. Gama de becuri pentru baie va fi completată până la finalul anului și cu lampa de plafon Philips Hue Xamento, care emite o lumină albă și color.

Noi actualizări de software, pentru experiențe de iluminat unice

De la 1 septembrie, aplicația Philips Hue App 4, recent lansată, oferă funcția de scene dinamice. În loc ca fiecare lumină să-și mențină constant aceeași culoare, scenele dinamice permit luminilor din Cameră sau Zonă să treacă gradual prin diferitele culori ale scenei și să creeze o atmosferă deosebită.

Mai mult decât atât, Signify a anunțat deja o nouă funcție care va fi adăugată la galeria de scene Hue în această toamnă. Cu scene special concepute, care rulează 24 de ore, luminile își reglează culoarea și luminozitatea pe măsură ce trece timpul. Prima scenă nouă, Lumină Naturală, imită mișcarea soarelui pe tot parcursul zilei cu lumină albă, de la caldă la rece, pentru a susține productivitatea utilizatorilor, precum și starea generală de bine. Intervalele de timp pot fi de asemenea personalizate în funcție de rutina zilnică. Pot începe cu tonuri luminoase și reci, pentru dimineți pline de energie, iar seara pot face tranziția către o lumină caldă, cu străluciri gălbui, care pot ajuta la relaxare odată cu apusul soarelui.

În cele din urmă, pasionații de jocuri se vor bucura și ei de viitoarea actualizare de software pentru Philips Hue Play HDMI sync box din această toamnă. Utilizatorii vor putea să-și actualizeze dispozitivul pentru a deveni compatibil cu cele mai noi caracteristici de 120Hz ale consolelor de joc, asigurându-le jucătorilor competitivi poziția în topul clasamentelor, cu cea mai mare rată de reîmprospătare. Sync Box suportă până la 120Hz cu o rezoluție a imaginii de 1080p și 1440p. Alternativ, dacă este preferată cea mai mare rezoluție a imaginii, varianta curentă a Sync Box va susține în continuare și o rezoluție a imaginii 4K cu o rată de reîmprospătare de până la 60Hz.

Disponibilitate:

 • Banda luminoasă Philips Hue Ambiance gradient (disponibilă din data de 14 septembrie în Europa, în două variante de dimensiuni: 1m și 2m)
 • Lampa de masă și podea Philips Hue Signe gradient (disponibile din data de 14 septembrie în Europa)
 • Tubul luminos Philips Hue Play gradient (disponibil din data de 26 octombrie în Europa, în două variante de dimensiuni: compact și mare)
 • Becuri cu filament Philips Hue White Ambiance (disponibile din data de 1 septembrie în Europa, disponibile în cinci forme: A60, ST64, G93, ST72 și G125)
 • Becuri Philips Hue White, White Ambiance și White and Color Ambiance - 1100 lumen (US 75W) (disponibile începând cu 1 septembrie)
 • Becuri Philips Hue White, White Ambiance și White and Color Ambiance - 1600 lumen (US 100W) (disponibile din data de12 octombrie)
 • Becuri cu filament tip lumânare Philips Hue White (disponibile din data de1 septembrie, în două variante de ambalaj – pachet cu 1 bec sau cu 2 becuri)
 • Panou luminos Philips Hue Surimu (disponibil din data de 14 septembrie, în două variante de dimensiuni: 1200 x 300 mm, 600 x 600 mm)
 • Lampa de plafon Philips Hue Enrave (disponibilă din data de 12 octombrie, în patru variante de dimensiuni: S, M, L și XL)
 • Lampa suspendată Philips Hue Enrave (disponibilă din data de 12 octombrie)
 • Lampa de plafon Philips Hue Infuse (disponibilă mai târziu, anul acesta, în două variante de dimensiuni: M și L)
 • Lampa de plafon Philips Hue Devere (disponibilă din data de 12 octombrie, în două variante de dimensiuni: M și L)
 • Spoturile încastrate Philips Hue Xamento (3 bucăți/pachet) (disponibile din data de 1 septembrie)
 • Lampa de plafon Philips Hue Xamento (disponibilă mai târziu, anul acesta, în două variante de dimensiuni: M și L).