Cu peste 14 ani de experiență în domeniu, Leon are o mulțime de cunoștințe și experiență în conducerea echipelor care creează produse digitale pentru mărci guvernamentale, ospitalitate, finanțe, auto, educație și retail. În calitate de Senior Product Manager la Amazon, este responsabil cu direcția strategică, stabilind viziunea pe termen lung și o înțelegere aprofundată a cerințelor produsului.

”Sunt foarte încântat să vorbesc la Prow, să-mi împărtășesc cunoștințele despre crearea de experiențe orientate către utilizator la Amazon, permițându-mi să duc misiunea Ring de a îmbunătăți siguranța casele oamenilor. De asemenea, aștept cu nerăbdare să învăț ceva nou de la ceilalți experți” – spune Leon Barret.

Prow este singura conferință de produse digitale din Vestul României unde sunt așteptați peste 300 de participanți din această zonă a țării și nu numai. Având loc într-un format hibrid – atât fizic, la FABER Timișoara, cât și online – participanții din întreaga lume se pot bucura de cunoștințele experților.

Alături de Leon, pe scenă îi vom întâlni și pe Ken Sandy - Industry Fellow și Lector la UC Berkeley, Christina Zacharia - Product Manager la Shell Energy și Renata McCurley - Director of Product Management la Cognizant Softvision.

Participanții pot beneficia de o experiență dinamică, incluzând crearea de legături, informații globale de la experți în produse și un concert dedicat de la JazzyBIT.

Biletele sunt disponibile la preț obișnuit doar până săptămâna viitoare, urmând ca prețul să se mărească: https://prow.ro/tickets.