Noul flagship ce va fi lansat de LG Electronics va avea un ecran QHD+ FullVision de 6,1 inch (cu rezoluție de 3120 x 1440), capabil de a afișa o luminozitate maximă de 1.000 niți – ceea ce-l face să fie, în prezent, ecranul cel mai luminos și cu cele mai vii culori de pe piață.

Tehnologia Super Bright Display promite să fie ușor de folosit în lumina puternică a soarelui, dar cu o economie de energie cu până la 30% mai mare față de predecesorul său. LG G7 ThinQ se poate adapta automat după șase setări de culoare – Auto, Eco, Cinema, Sporturi, Jocuri și Expert. Modul Auto analizează și identifică automat conținutul drept video, foto, joc sau website și optimizează setările ecranului.

Pentru utilizatorii experimentați, care-și doresc un control mai avansat, modelul LG G7 ThinQ a preluat parțial interfața de utilizare a camerei foto, oferind utilizatorilor posibilitatea de a regla fin culorile, prin intermediul unei rotițe pentru fiecare setare RGB. Pentru utilizatorii experimentați, care-și doresc un control mai avansat, modelul LG G7 ThinQ a preluat parțial interfața de utilizare a camerei foto, oferind utilizatorilor posibilitatea de a regla fin culorile, prin intermediul unei rotițe pentru fiecare setare RGB.

LG G7 ThinQ vine cu o rată de aspect de de 19.5:9, cu un notch (New Second Screen) care poate fi dezactivat, iar noul ecran FullVision de la LG este completat de o ramă cu 50% mai subțire în partea de jos a telefonului față de modelul LG G6.