LG lansează pentru gameri noile monitoare UltraGear, ce oferă gamerilor funcții de divertisment de înaltă performanță. Cu o calitate optimă a imaginii și viteză de procesare rapidă, aceste monitoare sunt ideale pentru toate genurile de jocuri.

Gama LG UltraGear oferă gamerilor avantajul de a juca la cel mai înalt nivel în gaming, ceea ce ar putea face diferența dintre câștig și respawning. Tehnologia Sphere Lighting, proiectată pentru o ambianță impecabilă în gaming, oferă până la șase setări de culori diferite și se găsesc în partea din spate a modelului LG 34GK950G, pentru a putea fi adaptate la dispoziția jucătorilor și ajutând, de asemenea, la reducerea oboselii ochilor.

Modelul UltraGear 34GK950G are cele mai puternice caracteristici din gama de produse, cu o calitate a imaginii fără precedent, grație tehnologiei de afișare Nano IPS care acoperă 98% din spațiul de culoare DCI-P3. Ecranul poate afișa cu precizie peste 135% din spațiul de culoare sRGB.

Cu ajutorul tehnologiei de procesare grafică NVIDIA G-SyncTM, UltraGear 34GK950G asigură o mișcare fluidă, fără întreruperi sau stuttering. Mai mult, cu rata de refresh ridicată, de 120 Hz (overclocked) obiectele sunt redate mai clar pentru un gameplay mai fin și fluiditate vizuală perfectă.

Cu ecranul său de 34 de inch și rezoluție a imaginii Ultra Wide QHD (2.560 x 1.440), raportul laturilor de 21:9 adaugă o tușă cinematografică gaming-ului, oferind utilizatorilor o nouă perspectivă asupra jocurilor preferate. UltraGear 34GK950G facilitează vizualizarea detaliilor de pe partea laterală care ar putea fi ratate în mod normal, în timp ce ramele ultra-subțiri ușurează conectarea mai multor monitoare pentru o experiență și mai imersivă.

Monitoare LG UltraWide în 2019

Cele mai noi monitoare LG UltraWide sunt instrumente de creștere a productivității. Potrivite pentru orice tip de muncă, aceste monitoare sunt perfecte pentru cei care lucrează în domeniul finanțelor, al tehnologiei informației, al designului și al arhitecturii, unde sunt necesare precizia și calitatea afișării.

Utilizând tehnologie IPS, monitoarele UltraWide oferă o reproducere excelentă a culorilor, acoperind 99% din spațiul de culoare sRGB. Cu suport HDR10, aceste monitoare sunt capabile să ruleze jocuri și să afișeze materiale video compatibile HDR.

„LG aduce în mod constant pe piață monitoare avansate, dotate cu funcții și caracteristici specifice pentru diferite segmente de piață”, a declarat Jang Ik-hwan, șeful diviziei IT, LG Home Entertainment. „Cu o gamă largă de modele care prioritizează productivitatea, calitatea imaginilor și gamingul spectaculos, tot mai mulți consumatori văd LG ca lider de inovare în categoria monitoare”.