Câștigător al premiilor CES pentru inovație 2020 și Red Dot Design, modelul de 27 de inch este un urmaș excelent al primului monitor LG IPS cu timp de răspuns de 1ms GTG (LG 27GL850) introdus anul trecut. Echipate cu panouri IPS avansate, monitoarele LG UltraGear oferă o viteză mare fără a compromite calitatea imaginii.

Similar predecesorului său, LG 27GN950 oferă o reproducere exactă a culorilor, și rezoluție 4K pentru un impact maxim al jocurilor. Combinația de viteză, rezoluție înaltă și acoperire de 98 la sută din spațiul de culoare DCI-P3 oferă jucătorilor un sentiment de imersiune. Compatibil VESA Display Stream Compression (DSC), monitorul furnizează imagini impecabile 4K UHD în culori 10-bit cu o rată de refresh de 144Hz.

În același timp, noul UltraGear de la LG este soluția ideală all-in-one pentru cei care fac streaming, datorită ecranului său 4K. Ecranul proporționat generos poate fi, de asemenea, un mare avantaj pentru profesioniștii creativi atunci când editează fișiere de înaltă rezoluție sau când accesează mai multe aplicații simultan.

Noul monitor LG nu are concurență și oferă suport pentru calibrare hardware, punând astfel în valoare calitățile tehnologiei proprietare Nano IPS în reproducerea exacta a culorilor. Compatibilitatea cu standardul VESA DisplayHDR 600 permite modelului UltraGear 27GN950 să asigure un nivel incredibil de acuratețe a culorilor, contrast dinamic, luminozitate ridicată și un spectru extins de culoare. Suportul NVIDIA G-SYNC și HDR oferă gamerilor un nivel ridicat de gameplay lipsit de efectele tearing și stuttering, lucru ce contribuie la o experiență imersivă incredibilă.

„Suntem încântați să aducem suport compatibil NVIDIA G-SYNC pe cel mai avansat model UltraGear de la LG”, a declarat Kaustubh Sanghani, vicepreședinte și director general GeForce OEM la NVIDIA. „Gamerii vor fi impresionați de receptivitate și de efecte vizuale realiste atunci când joacă cele mai noi jocuri pe PC, care oferă ray-tracing în timp real, bazate pe tehnologia GeForce”.

„Cel mai recent monitor de gaming al nostru oferă performanțe de neegalat pe care consumatorii le-au așteptat de la LG UltraGear”, a declarat Jang Ik-Hwan, vicepreședinte senior și șeful unității de business IT a LG Electronics Business Solutions Company. „Monitoarele UltraGear vor continua să împingă limitele tehnologiei pentru monitoare, având la bază tehnologia noastră avansată de display IPS 1ms GTG pentru a duce gaming-ul la înălțimi și mai mari.”

Specificații:

Tip panou: Nano IPS

Diagonală ecran: 27-inch

Rezoluție: 4K UHD (3,840 x 2,160)

Luminozitate: 400 nits (Typical)

Color Gamut: DCI-P3 98 percent

Color Bit: 1.07B

Rată de reîmprospătare: 144Hz

Timp de răspuns: 1ms GTG

HDR: VESA DisplayHDR 600

Adaptive Sync: NVIDIA G-SYNC Compatible

Suport ajustabil: înălțime, înclinare, pivotare

Conectivitate: HDMI x 2 / DP x 1 / USB 3.0 / H/P out (Maxx Audio)