Modelul LG Q7 a fost construit pe aceeași fundație, adăugând și mai multe funcții de vârf, precum Modul Portret, QLens, sunet de calitate Hi-Fi, sunet DTS:X 3D Surround, rezistență la apă și praf și un senzor de amprente pe spatele telefonului. Familia Q7 constă în modelele Q7+, Q7 și Q7 α, cel din urmă având memoria îmbunătățită la 3GB RAM și 32GB ROM.

Pe față, modelul LG Q7 are o cameră foto de 5 megapixeli cu un obiectiv Super Wide Angle de 100 de grade. O altă funcție nouă pentru LG Q7 este Modul Portret, ce permite utilizatorilor să-și facă selfie-uri cu fundal estompat, pentru un efect bokeh plăcut.

LG Q7 - inteligență artificială inclusă

LG include și QLens pe noul Q7, o funcție AI pentru camera foto disponibilă până acum doar pe smartphone-urile LG premium. Folosind tehnologia AI pentru recunoașterea imaginilor, QLens permite camerei foto să îmbunătățească experiența utilizatorilor în privința căutării de imagini și cumpărăturilor online. Fotografiați orice obiect cu QLens, și veți primi informații legate de locul unde puteți cumpăra online produsul, precum și recomandări de obiecte similare. QLens poate executa și o căutare de imagini, pentru a găsi imagini identice sau asemănătoare pentru mâncăruri, îmbrăcăminte, celebrități sau puncte de referință precum clădiri și statui.

LG Q7+ este echipat cu un convertor audio Hi-Fi Quad DAC, pentru un sunet mai bogat, ce nu prezintă distorsionări atunci când este redat prin căști audio de înaltă calitate.

Modelul LG Q7 are un design 2.5D Arc Glass, cu margini rotunjite, făcând dispozitivul confortabil de ținut și de operat cu o singură mână. Carcasa metalică și rama metalică de pe spatele noului Q7 pot rezista activităților energice ale utilizatorilor activi, grație standardului IP68 de rezistență la apă și praf.

Fast charge pe LG Q7

Tehnologia Qualcomm Fast Charge permite încărcarea acumulatorului de pe Q7 la 50% în circa 30 de minute, pentru o și mai mare convenabilitate în utilizare.

Adăugarea senzorului de amprente Smart Rear Key completează experiența premium de pe modelul LG Q7. Senzorul de amprente, localizat convenabil pe spatele telefonului, sub obiectivul camerei foto, nu doar că permite deblocarea facilă a telefonului, dar poate fi folosit și ca declanșator pentru camera foto sau utilizat pentru a face capturi de ecran și a controla bara de notificări.

LG Q7 este disponibil în România începând din luna septembrie, la toți operatorii de telefonie mobilă. Prețul va fi de 340 de euro fără abonament.

Specificații complete:

 • Procesor: 1.5 GHz Octa-Core sau 1.8GHz Octa-Core
 • Ecran: 18:9 FHD+ FullVision de 5,5 inch (2160 x 1080 / 442ppi)
 • Memorie:
  – Q7+: 4GB RAM / 64GB ROM / microSD (până la 2TB)
  – Q7: 3GB RAM / 32GB ROM / microSD (până la 2TB)
  – Q7α: 3GB RAM / 32GB ROM / microSD (până la 2TB)
 • Camera foto:
  – Q7+: Principală 16MP cu PDAF / Frontală 8MP sau 5MP cu obiectiv Super Wide Angle

– Q7: Principală 13MP cu PDAF / Frontală 8MP sau 5MP with cu obiectiv Super Wide Angle

– Q7α: Principală 13MP cu PDAF / Frontală 5MP (cu obiectiv Super Wide Angle)

 • Acumulator: 3,000mAh
 • Sistem de operare: Android 8.0 Oreo