Abris CEE Mid-Market Fund II a achiziționat Cargus în 2013, atras de potențialul de creștere al companiei și al sectorului de curierat. Doi ani mai târziu, Abris a fuzionat Cargus cu unul dintre competitorii direcți ai acestuia, Urgent Curier, profitând de sinergiile dintre cele două companii și redenumind noul business Urgent Cargus. Au urmat apoi alte cinci achiziții (TCE, CRX, Otto, Sprint si X-Curier) prin care compania și-a întărit poziția în piață.

Urgent Cargus, numărul doi pe piață

Astăzi, Urgent Cargus este jucătorul numărul doi, bine stabilit pe piața românească de curierat, cu peste 2000 de curieri livrând aproape 30 de milioane de pachete anual. Volumul afacerii a crescut de cinci ori de la achiziție.

“Consider Abris nu doar partenerul de încredere al echipei de management, dar și cheia succesului nostru. Ei ne-au susținut propunerile și strategiile de afaceri ce au condus la o impresionantă multiplicare de cinci ori a veniturilor.”, a spus Gian Sharp, CEO al Urgent Cargus.

Tranzacția semnată ieri este condiționată de aprobarea Consiliului Concurenței și este estimată a se finaliza în T4 2018.

MID Europa Partners au investiții în România în rețeaua Regina Maria și în retailerul Profi.