Contul bancar curent necesar noii companii poate fi deschis direct din platformă, iar fondatorii au posibilitatea să aleagă cel mai potrivit abonament operațional pentru afacerea lor.

Aplicația creată de StartCo permite înființarea și, eventual, modificarea unei firme, emiterea de facturi, iar pachetul de servicii oferit antreprenorilor include și contabilitatea online, în timp ce orice complicație birocratică este exclusă.

Libra Internet Bank asigură conturile bancare pentru firmele înființate prin platforma StartCo, iar acestea sunt oferite în trei variante.

Toate au pe lista beneficiilor internet și mobile banking, plăți online în lei, plăți instant în lei, încasări în lei și un card Business Standard.

Contul Deștept este gratuit pentru primele 12 luni, Rise IMM vine cu un card Business Standard suplimentar, în timp ce Shine IMM oferă în plus încasări în euro, plăți online euro SEPA și două carduri Business Gold.

”Acest parteneriat include două componente esențiale pentru ce reprezintă Libra Internet Bank: digitalizare și încurajarea spiritului antreprenorial și de aceea suntem încântați de colaborarea cu StartCo. Este un proiect inovativ, prin care tehnologia este pusă la dispoziția tuturor celor care vor să transforme o idee de afaceri într-un business de succes”, a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General Adjunct al Libra Internet Bank.

”Imediat după înființarea firmei, antreprenorii își vor putea deschide un cont bancar 100% online prin intermediul platformei, simplificând astfel procesul de înființare și gestionare a afacerilor”, a declarat Mădălina Luca, co-fondatoare și în prezent Head of Growth la StartCo.