Trotinetele vor fi disponibile în Brașov în Piața Sfatului, Centrul Civic, Șchei, Coresi Mall, zona Gării, iar în Constanța în Mamaia, zona Portului, parcul Tăbăcăriei, Teatrului și Casei de Cultură, Tomis II, III, Nord, faleză Nord și nu numai.

Lime își dorește să ofere o alternativă reală la cum se deplasează lumea. Noile trotinete oferă o soluție pentru “primul și ultimul kilometru” - contribuind la crearea legăturii cu alte moduri de a merge la serviciu, de a se întâlni cu prietenii sau de a te plimba prin oraș.

De acum înainte va dura doar un minut să mergi din Piața Sfatului în Parcul Nicolae Titulescu sau din Piața Ovidiu la Cazino.

Luca Mateescu, Lime Manager de Operațiuni România: “Lime este un jucător național în România. După 1.5 milioane curse în București și zeci de mii de curse în Cluj-Napoca în doar două săptămâni de la lansare, dorim să accelerăm expansiunea și suntem foarte încântați să ne extindem și în Constanța și Brașov. Micromobilitatea trebuie sa fie o alternativă de transport națională. Trotinetele Lime sunt o soluție de transport în aer liber, distractivă, comodă, inteligentă și distanțată social pentru a ne reimagina stilul de viață urban, mai ales în momentele acestea cu COVID-19.”

Cum funcționează Lime

Pentru a utiliza Lime, călătorii descarcă aplicația, localizează o trotineta de pe hartă și o deblochează cu simpla atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucțiunile din aplicație și să parcheze trotineta responsabil. Să mergi cu Lime te va costa 3 RON pentru a debloca trotineta și fiecare minut al cursei va fi taxat cu 0.6 RON. Echipa locală a Lime, alături de partenerii săi, se va ocupa de mentenanța, încărcarea și plasarea trotinetelor în oraș.

Compania se angajează să asigure siguranță și confort și îndeamnă călătorii să poarte întotdeauna căști.

Măsurile de igienă sunt consolidate

Chiar dacă riscul de infecție cu COVID-19 este foarte scăzut pentru obiecte și suprafețe, Lime a intensificat toate măsurile de igienă pentru a proteja atât călătorii cât și personalul. Ne-am îmbunătățit metodele de curățare și am crescut frecvența de curățare și dezinfectare a scuterelor noastre. Curățăm toate părțile trotinetei care sunt atinse de oameni și folosim doar produse recomandate de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din lista Centrulului de Biocide Chimicale, care au fost aprobate de EPA pentru a fi utilizate împotriva coronavirusului. Managerul de Operațiuni al Lime, Luca Mateescu, continuă: “Oricine se simte nesigur sau are dubii poate purta mănuși de unică folosință în timpul cursei sau dezinfectați ghidonul înainte de închiriere. Ca întotdeauna, când intrați în contact cu suprafețele din spațiile publice, spălați-vă bine pe mâini, frecvent, dezinfectați-le și urmați indicațiile de sănătate publică.”