Locuitorii din Ploiești se vor putea bucura de astăzi de trotinetele electrice Lime ce vor sta la dispoziția lor pentru a-i ajuta să se deplaseze prin oraș. Trotinetele vor fi disponibile în Ploiești în Piața Eroilor, Parcul Mihai Viteazu, AFI Mall, zona Republicii, și nu numai.

Lime își dorește să ofere o alternativă reală la cum se deplasează lumea. Noile trotinete oferă o soluție pentru “primul și ultimul kilometru” - contribuind la crearea legăturii cu alte moduri de a merge la serviciu, de a se întâlni cu prietenii sau de a te plimba prin oraș.

De acum înainte va dura doar un minut să mergi din Piața Eroilor în Parcul Mihai Viteazu Titulescu.

Luca Mateescu, Lime Manager de Operațiuni România: “Cu 2 milioane de curse în România, Lime a dovedit nevoia unui mijloc de transport alternativ care adresează atât traficul, cât și poluarea, asigurând distanțarea socială în timp de COVID-19. Micromobilitatea trebuie sa fie o soluție de transport națională și Lime dorește să extindă accesul la pentru cat mai mulți cetățeni și cât mai multe orașe. Suntem foarte încântați să lansăm în acest weekend în Ploiești, urmând să oferim câte trotinete electrice sunt necesare pentru a susține cererea.”