Lime își dorește să ofere o alternativă reală la cum se deplasează lumea. Noile trotinete oferă o soluție pentru “primul și ultimul kilometru” - contribuind la crearea legăturii cu alte moduri de a merge la serviciu, de a se întâlni cu prietenii sau de a te plimba prin oraș.

Trotinetele vor fi disponibile în Pitești în cartierele Trivale, Negru Vodă, Tudor Vladimirescu, Mărășești, Ceair și nu numai, asigurând conexiunea între toate zonele cheie ale {{ora[58]}}șului.

Pitești este primul nou {{ora[58]}}ș din planul de expansiune din acest an, urmând în curând și alte orașe precum Brașov, Iași, Oradea și Râmnicu Vâlcea.

Pentru a utiliza Lime, călătorii descarcă aplicația, localizează o trotineta de pe hartă și o deblochează cu simpla atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucțiunile din aplicație și să parcheze trotineta responsabil. Să mergi cu Lime te va costa 4 RON pentru primele 4 minute, după care 0.77 RON pe minut. Echipa locală a Lime, alături de partenerii săi, se va ocupa de mentenanță, încărcarea și plasarea trotinetelor în {{ora[58]}}ș.

Fiind una dintre cele mai influente companii în topul Times Magazine în 2021, Lime a alimentat mai mult de 200 de milioane de curse în peste 175 de {{ora[58]}}șe de pe 5 continente, oferind o alternativă verde la deținerea unei mașini .