Lime își dorește să ofere o alternativă reală la cum se deplasează lumea. Noile trotinete oferă o soluție pentru “primul și ultimul kilometru” - contribuind la crearea legăturii cu alte moduri de a merge la serviciu, de a se întâlni cu prietenii sau de a te plimba prin oraș.

Trotinetele vor fi disponibile în Pitești în cartierele Trivale, Negru Vodă, Tudor Vladimirescu, Mărășești, Ceair și nu numai, asigurând conexiunea între toate zonele cheie ale orașului.

Pitești este primul nou oraș din planul de expansiune din acest an, urmând în curând și alte orașe precum Brașov, Iași, Oradea și Râmnicu Vâlcea.

Pentru a utiliza Lime, călătorii descarcă aplicația, localizează o trotineta de pe hartă și o deblochează cu simpla atingere a unui buton. Pentru a încheia cursa, trebuie să urmărească instrucțiunile din aplicație și să parcheze trotineta responsabil. Să mergi cu Lime te va costa 4 RON pentru primele 4 minute, după care 0.77 RON pe minut. Echipa locală a Lime, alături de partenerii săi, se va ocupa de mentenanță, încărcarea și plasarea trotinetelor în oraș.

Fiind una dintre cele mai influente companii în topul Times Magazine în 2021, Lime a alimentat mai mult de 200 de milioane de curse în peste 175 de orașe de pe 5 continente, oferind o alternativă verde la deținerea unei mașini .