Crave - planuri alimentare personalizate

Crave e soluția creată de o ambasadoare a sportului și nutriției, Cori Grămescu. Ea a luat toată experiența de 16 ani și, susținută de tehnologie, a creat o aplicație care face planuri personalizate de alimentație. Acel bespoke nutrition, un fel de croitorie cu ingrediente după gusturi și nevoi, de a slăbi, de a mânca mai sănătos sau de fi mai conștient de alegerile din farfurie.

Prin soluția Crave, atenția e pe ingrediente, nu pe numărat calorii și pe recomandări personalizate de plan, listă de cumpărături, Q&A cu nutriționiști, workout-uri video și un antrenor personal. În funcție de ce își dorește fiecare utilizator, un plan în Crave pornește de la 70 de lei lunar și ajunge la 295 de lei.

Citește mai multe despre Crave.

Glow2Go - servicii de beauty la domiciliu

Glow2Go e startup-ul care aduce salonul acasă. Că vorbim de manichiură, coafat sau masaj, platforma de servicii de beauty la domiciliu are 40 de freelanceri profesioniști și 2500 de clienți în platformă, prin care acoperă câteva dintre răsfățurile de bază. Doar că magia se întâmplă acasă.

În platforma Glow2Go poți alege serviciul dorit, poți vedea care sunt specialiștii și apoi te poți programa la un masaj de relaxare (de la 110 lei), o sesiune de yoga pentru somn mai bun (de la 149 lei) sau un machiaj pentru un eveniment important (de la 300 de lei).

Citește mai multe despre Glow2Go.

FoodKit - abonament la mâncăruri gata de pus pe masă

Foodkit e un startup care oferă mese gătite sous vide și livrate pentru a fi gătite imediat. O soluție pentru cei care vor să mănânce sănătos, dar eficient și nu au timp să gătească acasă, dar nu vor nici să dea prea mulți bani pe mâncare livrată de la restaurantele din oraș.

Soluția creată de Foodkit oferă clienților un abonament prin care primesc o cutie cu produse livrate sub vid care pot fi încălzite și consumate. Prin serviciul FoodKit poți opta pentru abonamente cu 6 mese (182 lei) sau cu 12 mese (381 lei), poți personaliza meniurile sau să-ți alegi individual din oferta de mese disponibile.

Citește mai multe despre FoodKit.

The Outfit - stilistul tech care îți alege viitoarele ținute

The Outfit este platforma online care face shopping în locul româncelor, bazându-se pe data science și pe experiența stiliștilor vestimentari. De la lansare, peste 60.000 de femei și-au creat un profil pe platformă.

Soluția The Outfit trimite o selecție de de maxim 10 articole pentru a fi probate acasă. După 3 zile, clientele se decid ce păstrează. În baza alegerilor și a feedback-ului, clientele The Outfit învață algoritmii ce la place, astfel că următoarele selecții să fie cât mai potrivite. Costurile sunt în funcție de ce își alege fiecare om să păstreze în garderoba proprie.

Citește mai multe despre The Outfit.

Voi ce startup-uri ați descoperit cu soluții care vă fac viața mai ușoară?