Pornește notificările pe pagina de Facebook start-up.ro ca să te anunțăm când intrăm în direct. Promitem să nu spamăm și să venim cu un conținut cât mai interesant.


Marți, 3 noiembrie, la ora 11.30, pe paginile de Facebook start-up.ro și DevTalks România vom discuta live cu specialiștii din industria IT despre nevoile acesteia, dar și despre ce va aduce DevCon Live timp de o lună.

Salvează evenimentul în calendar pentru a-ți trimite reminder automat când începe.

Cine sunt invitații discuției moderate de Oana Coșman, editor start-up.ro și Project Manager BizTool.ro?

Mihai Constandis, Head of Romania Studios Cognizant Softvision. Mihai are 18 ani de experiență în IT, în engineering, testing, project management, sales, scalare și organizații mari. El a venit la Softvision acum 8 ani și a participat în implementarea și adaptarea comunităților în România.

Alin Burlacu - Banking Engine Champion Mambu. Alin are un deceniu de experiență. A lucrat în companii de outsourcing, dar și în firme de produs. La Mambu e responsabil de implementările tehnice din banking.

Amram Guttman, VP of Software Engineering Playtika. El va discuta în live, dar și la DevCon Live despre industria de gaming, dar și despre cum Playtika devenit unul dintre jucătorii important din zona de social gaming.

Alexandra Beica, Recruitment Manager, London Stock Exchange Group Romania. Ea va discuta despre activitățile LSEG la București, unde în mai 2018 au stabilit un sediu de R&D cu tehnologii de vârf.

Călin Lucian Grigoraș, Director Executiv IT Digital BCR. El va discuta despre oportunitățile din zona de IT din banking și dezvoltarea produselor digitale ale companiei și nu numai.

Ce subiecte vor fi abordate?

  • Digitalizare, investiții în tehnologie și echipe de IT
  • Joburi disponibile în industria IT din România
  • Tendințe pe piața de IT din România
  • Digitalizarea băncilor
  • Gaming și creșterea industriei
  • Așteptările de la furnizorii de produse tehnologice

Și nu numai. Lasă-ne o întrebare în formularul de la finalul articolului și le vom strânge pentru a le pune invitaților în timpul live-ului.

Ce afli de la DevCon Live?

DevCon Live este cel mai amplu eveniment IT&C ce se va desfășura online în perioada 3-28 noiembrie și va susține 4 săptămâni pline de conținut pe subiecte dedicate tehnologiei, precum: Java, JavaScript, Web & Mobile și Cybersecurity. Inspirat de DevTalks Reimagined și parte din DevTalks România, DevCon Live va reuni peste 5000 de profesioniști IT și speakeri locali, dar și internaționali, de la companii de renume precum Google, Spotify, RedHat, EPAM, VMware, JetBrains, Hazelcast și multe altele.

Fiecare săptămână din cadrul DevCon Live va reprezenta un mix de resurse și networking ce va cuprinde conferințe IT, masterclass-uri, workshop-uri care vor avea loc astfel: Java Week – 3 noiembrie, JavaScript Week – 10 noiembrie, Web & Mobile Week – 17 noiembrie și Cybersecurity Week – 24 noiembrie, dar și a evenimentelor personalizate și hackathoanelor DevHacks organizate în cadrul săptămânilor.