Antreprenorii din Localnicii vor fi prezenți în cadrul celui mai mare eveniment dedicat producătorilor locali, Sărbătoarea Horticola a Toamnei și a Recoltei, găzduit în Campusul USAMV din București, în perioada 6-9 octombrie.

Evenimentul va reuni peste 50 de instituții și producători cu profil horticol din România, cărora se alătură studenți, cercetători și pasionați de horticultură.

În cadrul acestui eveniment va avea loc și lansarea Acceleratorului Localnicii.

Cel mai valoros instrument pentru orice antreprenor la început de drum este informația, iar Acceleratorul Localnicii este un eveniment de două zile conceput ca un mediu de învățare prin ateliere de lucru dezvoltate împreună cu antreprenori de succes și persoane publice, cu teme de discuții de cea mai mare importanță pentru antreprenori alături de sfaturi si soluții customizate, ușor de aplicat ulterior în business-ul lor.

În zona special amenajată, publicul larg va afla mai multe informații despre proiectele Localnicii, va putea testa și achiziționa zeci de produse atent selecționate, realizate de artizani din comunitatea Localnicii, iar vizitatorii cu spirit antreprenorial si producatorii locali expozanți vor avea ocazia de a se înscrie primii în Acceleratorul Localnicii, eveniment care se va desfășura în perioada 28-29 octombrie în București.

Mai multe informații despre Acceleratorul Localnicii și înscriere găsiți aici.

De la lansare și până acum, Localnicii a însemnat peste 120 de antreprenori implicați în campanie, atât în serialul Localnicii cât și în cele 11 ediții ale Cutiei cu Localnici, care au generat vânzări de peste 2,3 milioane de lei, reprezentând 50.000 de produse achiziționate.

De asemenea, în 2021, CEC Bank și Mastercard au dezvoltat Pachetul Start-Up LOCALNICII, un produs bancar unic, gândit pe nevoile reale și imediate ale antreprenorilor la început de drum, completat de un set de alte beneficii sepciale.

Localnicii este platforma de poziționare și facilitare de vânzări directe pentru producătorii artizanali locali, lansată în decembrie 2020, de Grupul Kané alături de CEC Bank și Mastercard.

Kané este un grup specializat pe concepte de ospitalitate, gândite în jurul artizanilor și micilor producători, iar din el fac parte Kané – New Romanian Cuisine, Mamizza – NeoNeapolitan Pizza, Mercato Kultur – Outdoor Food & Drinks Market, Cafeneaua M60, Projekt Bjorn Coffee și Gastrobar.