BestJobs va fi prezent în ediția de anul acesta alături de Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova, în toate cele șapte orașe din traseul stabilit de organizator, anume Cluj-Napoca (5-6 octombrie), Iași (14-15 octombrie), Sibiu (21-22 octombrie), Târgu Mureș (27 octombrie), Oradea (5 noiembrie), Chișinău (11-12 noiembrie) și Brașov (25-26 noiembrie).

”Evenimentele organizate de Târgul de Cariere reprezintă un spațiu de conectare între angajați și angajatori, atât de necesar după în ultimii ani, în care recrutarea a avut loc preponderent în mediul online. Un astfel de demers, ce presupune interacțiune fizică, este binevenit și contribuie la o armonizare între nevoile candidaților și angajatorilor. În calitate de partener principal, ducem mai departe misiunea noastră de a fi alături de candidații care sunt în căutarea unei oportunități profesionale și de companii, în procesul recrutării. În plus, îi încurajăm pe candidați să treacă pe la stand-ul BestJobs și să acceseze joburile disponibile în vânzări, IT, management, financiar, inginerie, producție, logistică sau transporturi”, spune Ana Vișian, Marketing Manager BestJobs.

În cadrul evenimentelor Târgului de Cariere, BestJobs va avea o zonă dedicată pentru candidați, unde aceștia vor primi îndrumare pentru găsirea jobului potrivit.

Participarea la Târgul de Cariere reprezintă o oportunitate pentru candidați, de a consulta oferta de pe piața muncii din domenii precum: inginerie și IT, producție și tehnică, auto și automotive, HoReCa, logistică și transport, telecomunicații, marketing și comunicare, servicii și BPO, resurse umane, contabilitate, achiziții, financiar, bancar, farmaceutic sau medical.

În egală măsură, companiile au șansa de a-și crește vizibilitatea și de a câștiga mai multă notorietate pe piața muncii, pentru a atrage talentele potrivite.

Înscrierile se pot face pe site-ul Târgului de Cariere.