Unul dintre elementele cheie ale unui ecosistem antreprenorial sănătos este prezența locurilor unde fondatorii de startup-uri pot lucra împreună și pot schimba idei. De curând a fost lansat un nou hub în București, unul cu un concept diferit de cele prezente pe piață până acum. Pura Vida Hub a fost fondat de antreprenorul Tudor Maxim și face parte din cadrul Pura Vida Hostel din Centrul Vechi din București. Cu ocazia lansării, antreprenorii pot câștiga șase luni gratuite de spațiu de muncă.

Ești freelancer ori vrei să te desprinzi de locul tău de muncă și să investești timp și resurse în proiectul tău de suflet? Aplică pentru a câștiga șase luni de spațiu de lucru gratuit și te ajutăm să faci primul pas! Pura Vida Hub îți oferă acces timp de 6 luni la un birou cu Internet și toate facilitățile în Centrul Vechi al Bucureștiului.

Pura Vida Hub

Pura Vida Hub Bucharest este primul hub din România care oferă atât spațiu de lucru dar și cazare – “co-working & co-living”. Pe lângă spațiul comun de lucru și relaxare, antreprenorii și freelancerii care își desfășoară activitatea aici pot să-și închirieze și locuri de cazare la etajele superioare, în cadrul Little Bucharest Old Town Hostel, în camere private ori dormitoare comune. Atât spațiul de lucru cât și camera de relaxare, camerele de dormit și balcoanele au priveliște spre Străzile Smârdan și Lipscani – cele mai importante zone pietonale din Centrul Vechi al Bucureștiului. Din acest motiv, Pura Vida Hub se adresează și celor care sunt din afara Bucureștiului sau chiar din străinătate.

Pura Vida Hub

Spațiu de lucru poate fi închiriat pentru o zi, o săptămână sau chiar pe termen lung, iar costurile depind în funcție de perioadă. De exemplu, pentru acces de o zi în Pura Vida Hub Bucharest, costul este de 5 Euro, pentru o săptămână membrii plătesc 30 Euro și 100 Euro pentru o lună. Una dintre țintele Pura Vida Hub sunt și așa-numiții Digital Nomads, oameni care muncesc de peste tot în lume, în timp ce călătoresc.

Dacă vrei să te înscrii la Pura Vida Hub pentru premiul de șase luni gratuite poți să o faci în acest link, unde trebuie să explici ceea ce faci și inițiativa ta antreprenorială. Câștigătorii vor fi anunțați pe 30 octombrie.

Pentru cei care nu se încadrează în criteriile concursului, ei se pot înscrie direct pe site-ul Pura Vida Hostels.