Perifericele Logitech cele mai performante, mouse-ul MX Master 3 și tastatura MX Master, sunt acum disponibile în culoarea Space Gray. Acestea au fost calibrate pentru a completa ecosistemul Apple și pentru a ajuta milioane de creatori de conținut digital avansați, care utilizează produsele Apple: computerele Mac și tabletele iPad.

Mouse-ul Logitech MX Master 3 pentru Mac este construit pentru a oferi utilizatorilor de Mac și iPad renumitele caracteristici ale produselor din familia MX. Printre acestea se regăsește și tehnologia avansată de scrolling MagSpeed, care printr-o acționare silențioasă trece de la scrolling-ul precis click-to-click la modul ultra-rapid. MX Master 3 are o formă confortabilă și o zonă optimizată pentru degetul mare pentru un acces fără efort la rotița laterală și butoanele programabile. Senzorul Darkfield, cu rezoluție de 4000dpi, se adaptează pe toate suprafețele, inclusiv sticlă, și oferă precizie, care permite selectarea fiecărui pixel individual pentru cei care utilizează PhotoShop. Profilurile dedicate fiecărei aplicații optimizează fluxul pentru suita Adobe, Google Chrome, Safari și permit opțiuni nelimitate de personalizare. Acumulatorul intern al MX Master 3 pentru Mac are o autonomie de până la 70 de zile și poate fi încărcat în timpul utilizării.

Tastatura MX Keys pentru Mac oferă utilizatorilor cea mai bună experiență de tastare Logitech cu butoane low profile cu layout de Mac. Cu taste cu forma concave, MX Keys oferă o experiență de tastare superioară, răspuns tactil precis și iluminare inteligentă. Atunci când mâna utilizatorului se apropie de tastatură aceasta ajustează automat luminozitatea în funcție de lumina ambietală. MX Keys pentru Mac are un firmware optimizat pentru computerele Apple, vine echipată cu port de încărcare USB-C și un cablu USB-C la ambele capete, care permite transferul rapid între MacBook, iPad și iPhone.

Logitech MX Master 3 și MX Keys pentru Mac sunt concepute pentru performanțe sporite. Gândite pentru creatorii de conținut digital ai vremurilor noastre, dispozitivele Logitech MX oferă mai multă viteză și precizie pentru utilizatorii de Mac. Produsele sunt acum optimizate pentru MacOS și compatibile cu iPadOS, permițând utilizatorilor să treacă rapid de la un dispozitiv Apple la altul.

Logitech MX Master 3 și Logitech MX Keys pentru Mac vor fi disponibile pe Logitech.com și în magazinele partenerilor începând cu luna august. Prețul recomandat pentru MX Master 3 pentru Mac este de 519 lei, la fel si pentru pentru MX Keys pentru Mac 519 lei.