Piesa centrală a noii game Logitech G Color Collection sunt căștile wireless G733 LIGHTSPEED. Noua gamă de căști wireless G733 vine în patru variante de culori, dispune de setul complet de caracteristici ale produselor Logitech G și se adaptează fiecărui stil. Mai mult de atât, gama Color Collection este completată de mouse-urile G102 LIGHTSYNC și G305, alături de tastatura de gaming G915 TKL.

De la accesoriile de gaming la ambalarea produselor, culorile gri, alb și negru au dominat istoria industriei de gaming, dar pe măsură ce industria se extinde pentru a satisface nevoile diversificate ale consumatorilor, exprimarea personală se schimbă în această comunitate.

Prin intermediul rețelelor de socializare, apariția conținutului generat de utilizator (UGC) și creșterea rapidă a streamingului, a crescut și vizibilitatea echipamentelor de gaming ale creatorilor de conținut și a spațiilor de gaming, încurajând astfel gamerii să se gândească mai mult la culorile pe care le folosesc și la ceea ce transmit acestea despre stilul și personalitatea lor. Investiția în propriul spațiu pentru a reflecta exprimarea interioară oferă o experiență de joc imersivă, iar noua gamă Logitech G Color Collection va amplifica acest lucru.

Noile căști wireless G733 vin la alegere în următoarele variante: alb, albastru, lila și negru. Căștile au o greutate de doar 278g, dispun de cupe cu strat dublu de spumă cu memorie, care se potrivesc perfect pe forma capului, dar și benzi noi de susținere colorate și reversibile. Toate acestea le fac unele dintre cele mai confortabile căști pe care Logitech G le-a proiectat vreodată.

Pentru a însoți G733, Logitech G prezintă o colecție de benzi de susținere colorate alături de bureți pentru microfon care sunt compatibili cu toate căștile și microfoanele Logitech G.

”G733 sunt căști de joc fiabile și de înaltă calitate, care se potrivesc spațiului vostru și care vă permite să vă exprimați personalitatea fără a face compromisuri asupra tehnologiei", spune a spus Tiffany Beers, șeful departamentului de inginerie audio Logitech G.

În plus, acum se poate alege între versiunea albă sau neagră a tastaturii wireless Logitech G915 TKL și între variantele de negru, alb, albastru și lila ale modelelor de mousi, Logitech G102 LIGHTSYNC și Logitech G305.

Preț și disponibilitate:

Căștile wireless de gaming Logitech G733 LIGHTSPEED vor fi disponibile la un preț recomandat de 649,9 lei. Tastatura de gaming G915 TKL în versiunea albă va fi disponibilă la un preț recomandat de 1119 lei, iar Logitech G305 la 279,99 lei și mouse-ul de gaming Logitech G102 LIGHTSYNC la prețul recomandat de 139,99 lei.

Toate produsele vor fi disponibile pe logitech.com si pe piață din România începând cu a doua parte a lunii septembrie.