Logitech G, brand din portofoliul Logitech, anunță lansarea sistemului complet cu volan de curse și pedale Logitech G923, ce aduce pasionaților un volan de curse de înaltă calitate care revoluționează experiența sim racing. Proiectat pentru maximum de realism, G923 aduce TRUEFORCE, o nouă tehnologie de force feedback care simulează cu precizie fizica de joc și se concentrează pe sunetul motorului pentru a livra o experiență de curse ultra-realistă.

TRUEFORCE este o tehnologie force feedback care schimbă modul în care simți jocurile de curse auto. Utilizând în mod eficient fizica din joc și componenta audio, tehnologia simulează realist efecte precum sunetul accelerației motorului, tracțiunea pneurilor, mișcarea pe pistă și rezistența mașinii la diverse acțiuni, prin transmiterea unor vibrații și efecte specifice direct în volan. TRUEFORCE se conectează la mecanicile de joc, având o capacitate de până la 4000 impulsuri pe secundă pentru a reda cu precizie detaliile din jocurile care oferă suport.

Proiectat pentru cei pasionați de jocuri video și simulatoare de curse, volanul și pedalele vin echipate cu finisaje metalice, pedale cu textură netedă și înveliș de piele al volanului pentru a oferi un confort maxim. Mai mult de atât, Logitech G923 dispune și de caracteristici precum:

  • Controlul Dual-Clutch programabil – permite utilizatorilor să ia startul rapid și cu o acuratețe ridicată, folosind ambreiaj dublu programabil, care facilitează tracțiunea cu minimum de patinare
  • Indicator de turație integrat – indicatorul RPM LED incorporat indică nivelul de rotații pe minut și alertează pilotul când atinge punctul maxim.
  • Comenzi de joc amplasate pe volan – Comenzile de joc sunt amplasate pe volan pentru un control rapid și ușor de accesat
  • Pedala progresivă de frânare – dispune de un arc progresiv pentru un răspuns cât mai precis, iar capacitatea de redare a acțiunii efectuate, oferită de noua pedală de frânare aduce mai mult realism și control.
  • Disc selector cu 24 de poziții – discul selector incorporat permite pilotului să ajusteze tracțiunea, cuplul, gestionarea automată a stabilității, balansul frânării și multe altele.

Preț și Disponibilitate:

Logitech G923 este disponibil pentru PC, PS4 și Xbox One și va fi compatibil cu noul Xbox Series X și noul PS5. Logitech G923 va fi disponibil pe Logitech.com și în magazinele partenere începând cu luna septembrie 2020 la un preț recomandat de 1899.9 lei.