Noul mouse wireless este ușor de integrat în orice spațiu de birou, fiind conceput pentru a îmbunătăți experiența de lucru în general. Este prevăzut cu rotiță de scroll SmartWheel, click-urile sunt foarte silențioase iar designul sculptat face ca lucrul cu el să fie rapid și confortabil.

“În lume, peste un miliard de oameni lucrează în domenii ce implică creativitate și precizie. Aproape jumătate dintre aceștia nu folosesc un mouse sau au unul entry level ori cu fir și funcții limitate. Noul Signature M650 vine în ajutorul lor, oferindu-le o adevărată experiență marca Logitech, cu funcții simple ce le fac munca mai productivă, mai ușoară, mai rapidă, pe tot parcursul zilei.”, a declarat Art O'Gnimh, vicepreședinte pe zona de business Mainstream, din cadrul departamentului Creativity & Productivity Logitech.

Fie că lucrezi la un document sau navighezi pe internet, rotița de scroll SmartWheel pe care modelul Signature M650 o are prevăzută te ajută să obții precizie și rapiditate atunci când ai nevoie.

Noul mouse wireless este disponibil în două variante de mărime- Signature M650 și Signature M650 L. Ambele dispun de tehnologia SilentTouch, prin care zgomotul click-urilor este redus cu 90%, funcție ideală mai ales în timpul unui apel video. Logitech Signature M650 are o conexiune wireless și de o baterie care durează până la doi ani.

Noul mouse este prevăzut cu opțiune pentru persoanele stângace. Are un design sculptat, cu o zonă moale pentru poziționarea degetului mare și prindere laterală din cauciuc. Astfel, utilizarea lui te ajută să lucrezi confortabil chiar și ore întregi. Ai posibilitatea de a personaliza butoanele laterale pentru comenzi rapide cu ajutorul Logitech Options+.

Signature M650 este disponibil în culorile off-white, graphite și rose. Este compatibil cu sistemele de operare Windows, macOs, Linux, Chrome OS, ipadOS și Android. Se conectează prin funcția Bluetooth R Low Energy sau prin receptorul Logi Bolt USB.

O parte din componentele din plastic ale modelului Signature M650 sunt fabricate din plastic reciclat post-consumator (PCR) - în proporție de 64% la modelul de culoare graphite, 26% pentru cel off-white și 26% pentru modelul culoare rose.

Logitech Signature M650 preț

Signature M650, în cele două variante de mărime, este disponibil pe Logitech.com și la partenerii din întreaga lume, începând din ianuarie 2022. În România va putea fi achiziționat de la partenerii Logitech la prețul recomandat de 229.9 lei.