Cu ce vine nou MX Master 3 față de vechea generație? Cu super-scroll-ul dat de rotița MagSpeed, super-rapidă, silențioasă și avansată. Mouse-ul este cu 90% mai rapidă decât un alt produs Logitech fără rotiță electromagnetică și cu 87% mai precis decât MX Master 2S. Funcționând pe bază de electromagneți, MX Master 3 permite parcurgerea în mod silențios a mii de linii în câteva secunde. Designul este atent realizat și oferă confortul necesar pentru zilele lungi de muncă, asigurând poziția ideală pentru mână și încheietură.

MX Master 3 utilizează senzor de înaltă precizie, Darkfield 4,000 DPI, care se adaptează pe toate suprafețele, de la lemn la sticlă. De asemenea, are o baterie cu o autonomie de 70 de zile, iar cu o încărcare de doar trei minute îți asigură o zi întreagă de folosire. Mouse-ul poate fi configurat în funcție de necesități și pe aplicații precum Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro™, Google Chrome™, Safari™, and Microsoft Word®, Excel®, PowerPoint® și Edge.

Odată ce începi să-l folosești, MX Master 3 se simte foarte confortabil la atingere, având grip bun, anatomic. Noutatea față de generația anterioară, pe lângă rotița magnetică, este încărcarea de tip USB-C, valabilă și pentru tastatura MX Keys. Rotița laterală face minuni pe scroll-ul orizontal, în timp ce, dacă lucrezi în Excell cele două tipuri de scroll te ajută să parcurgi rapid linie cu linie.

Tastatura MX Keys, pe care ți-o recomandăm să o folosești împreună cu mouse-ul MX Master 3, oferă o senzație confortabilă la atingere, datorită formei concave a tastelor. Este foarte silențioasă, exact ca cea a unui laptop, astfel încât nu îi vei deranja pe cei din jur.

Logitech MX Master 3 și MX Keys sunt compatibile cu sisteme de operare precum Windows, Mac și Linux. Mouse-ul și tastatura dispun de tehnologia Logitech Flow care permite, practic, să transferi fără efort, de pe un calculator pe celălalt documente, imagini și foldere.

Proiectate și construite pentru a susține ore întregi de utilizare, Logitech MX Master 3 și Logitech MX Keys dispun de un încărcător rapid de tip USB-C și un design și finisaj premium pentru a da un aspect elegant și modern spațiului de lucru. Tastatura dispune de iluminare inteligentă care detectează mișcarea mâinilor și ajustează automat gradul de luminozitate în funcție de cantitatea de lumină din cameră. Pentru a prelungi durata de viață a bateriei și pentru a diminua un posibil disconfort vizual se închide automat când nu este utilizată. Produsele sunt disponibile în magazine precum Emag, Altex sau Media Galaxy. Îl poți cumpăra de aici.

Despre Logitech

Logitech dezvoltă dispozitive care își găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu peste 35 de ani, Logitech a început să conecteze oamenii prin intermediul computerelor, iar în acest moment este o companie multi-brand care creează produse care îi aduc pe aceștia mai aproape prin muzică, jocuri, video şi computere. Printre brandurile Logitech se regăsesc: Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming Ultimate Ears, Jaybird și Blue Microphones. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și pe piața Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe detalii despre Logitech găsiți pe www.logitech.com, blogul companiei sau @Logitech.