Potrivit pentru orice situație acest monitor este o alegere excelentă atât pentru utilizatorii profesioniști, cât și pentru utilizatorii de acasă.

Tehnologia CrystalClear și IPS ajută la redarea unor imagini în culori bine definite, în timp ce ecranul UltraWide MultiView oferă utilizatorilor spațiul necesar pentru a munci sau a se juca (în cazul în care aleg acest monitor pentru confortul casei). Porturile USB 3.0 și HDMI asigură conectivitate rapidă și eficientă, în timp ce SmartErgoBase asigură un confort optim pentru toți utilizatorii.

Imagini panoramice

Formatul UltraWide cu o rată de aspect 21:9, combinat cu rezoluția CrystalClear Quad HD 3440 x 1440, oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o imagine panoramică cu detalii foarte bine definite.

Performanța vizuală a monitorului este mărită de puterea tehnologiei IPS, care oferă imagini redate cu precizie, transformând vizionarea fotografiilor, a filmelor, precum și navigarea pe internet într-o experiență relaxantă.

De asemenea, panoul IPS dispune de unghiuri cuprinzătoare de 178/178 de grade, ceea ce permite utilizatorilor să vizualizeze ecranul din aproape orice unghi – o caracteristică ideală pentru momentele în care sunt vizionate filme alături de familie sau când se realizează o muncă de grup, utilizând un singur ecran.

Philips BDM3470UP este echipat cu SmartUniformity, o caracteristică special creată pentru a elimina fluctuațiile de luminozitate și pentru a asigura fotografilor, artiștilor, designerilor și altor profesioniști din domeniul artelor vizuale faptul că pot avea încredere deplină în acuratețea imaginilor.

Spațiu de lucru cuprinzător

Philips BDM3470UP are o diagonală de 34 de inci, care oferă utilizatorilor suficient spațiu pentru proiectele lor. Indiferent dacă este vorba de lucru individual sau în grup, monitorul dispune de dimensiuni suficient de mari încât utilizatorul să poată deschide documente de diverse mărimi, comparații ale tabelelor, operațiuni detaliate CAD-CAM, sau toate în același timp.

Funcția MultiView aduce un plus adaptabilității monitorului, permințând utilizatorilor să conecteze mai multe dispozitive pentru vizualizarea simultană a conținutului redat de ele.

Cei care sunt obișnuiți cu realizarea concomintentă a mai multe sarcini, cu siguranță vor fi încântați de această caracteristică care promite să sporească productivitatea și permite utilizatorilor să combine munca și divertismentul pe un singur ecran.

Pentru a beneficia de mai mult spațiu de lucru, monitorul dispune de o ramă foarte îngustă care perminte utilizarea acestuia într-un ansamblu format din mai multe monitoare și oferă, de asemenea, o experiență de joc captivantă.

Confort maxim

Pentru a diminua efortul fizic al unei zile lungi de muncă în fața PC-ului, monitorul este echipat cu suport SmartErgoBase care le permite utilizatorilor să încline și să rotească monitorul, precum și să-i regleze înălțimea până la nivelul biroului, pentru a obține un unghi și o poziție corectă. Baza monitorului dispune de un design care ajută la gestionarea eficientă a cablurilor, ajutând la organizarea spațiului de lucru, aceasta fiind una dintre cele mai avantajoase soluții ale acestui model.

De asemenea, BDM3470UP este echipat cu port USB 3.0 Super-Speed, care oferă viteze de transfer de aproape 10 ori mai rapide decât clasicul port USB 2.0. Monitorul are inclus port HDMI, cu toate componentele hardware necesare pentru a reda conținut video și audio de înaltă calitate, transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la toate sursele AV. Nu în ultimul rând, Philips BDM3470UP este echipat cu două difuzoare stereo.

Philips BDM3470UP este disponibil în magazine la un preț recomandat de 3.029 lei.