MassMutual România dezvoltă produse digitale și soluții tehnologice, pentru a ajuta oamenii să își asigure viitorul și să-i protejeze pe cei pe care îi iubesc, formând astfel o cultură a inovației și reciprocității. Pentru că își dorește să creeze valoare adăugată pe termen lung, MassMutual România se implică activ în dezvoltarea pieței locale de tehnologie. Un bun exemplu este susținerea DevCon Live 2021, pe 3-4 noiembrie, din postura de sponsor principal.

MassMutual România va fi prezentă în cadrul celor două zile de eveniment cu speakeri cu o vastă experiență internațională, din comunitățile de Data, AI & Machine Learning și Web & Mobile, care vor susține prezentări tehnice, dar și webinarii practice de tipul masterclass.

Pasionații de tehnologie îi vor putea asculta live la DevCon pe patru dintre experții MassMutual și MassMutual România și își pot rezerva locul aici.

Mike Makar este un lider pasionat de tehnologie și antreprenor cu experiență în construirea și scalarea echipelor de înaltă performanță. Lucrează de peste 15 ani în dezvoltarea de software/managementul tehnologiei. În rolul său actual, el conduce echipa MassMutual România, care dezvoltă următoarea generație de soluții tehnologice de vârf, care îi vor permite companiei MassMutual să-și accelereze capacitățile digitale la nivel global și să își consolideze pozitia de lider pe piață.

Mike Makar va susține un discurs prin care va deschide agenda, pe 3 noiembrie, în cadrul Java Con.

Kevin Foley conduce o echipă de cercetători de date, manageri de produse/proiecte și ingineri software care furnizeaza soluții menite să îmbunătățească experiența clientilor MassMutual în orice moment al interacțiunii lor cu compania.

Participanții la conferință îl vor putea urmări pe scena Data, AI & Machine Learning Con, cu o prezentare intitulată ”Identifying and expanding opportunities with data-driven Leads Program & App”.

Rick Moran este Head of Enterprise Architecture la MassMutual și are peste 25 de ani de experiență în ingineria software, proiectarea aplicațiilor și arhitectura sistemelor într-o gamă largă de platforme tehnologice, de la mainframe la mobil.

Sesiunea sa, ”Leveraging technology. Transformation is our new policy.”, va oferi participanților o privire de ansamblu asupra modului în care MassMutual, de peste 170 de ani, investește constant în procese, tehnologie și cultura sa organizațională pentru a le oferi clienților cea mai bună experiență posibilă. Rick Moran va fi live pe scena virtuală de Web & Mobile Con, pe data de 4 noiembrie.

Lucas Adams este Head of Data Integration Platforms la MassMutual. Acesta s-a alăturat companiei acum trei ani și este un tehnolog pasionat căruia îi place să rezolve probleme complexe în mod creativ și eficient. Cea mai recentă realizare a sa este înființarea unei platforme de gestionare a evenimentelor în timp real, bazată pe Apache Kafka.

El va fi prezent pe scena DevCon, în cadrul unui masterclass pe 4 noiembrie și va povesti mai multe despre “Leveraging real-time event streaming to integrate platforms at MassMutual.

Află mai multe despre MassMutual România aici.

Despre DevCon Live 2021

DevCon Live 2021 este o conferință premium dedicată profesioniștilor IT din România și va avea loc, pentru a doua oară online, pe 3-4 noiembrie. Timp de 2 zile, evenimentul va surprinde scene dedicate axate pe tehnologii, precum Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, dar și Women in Tech.

Inspirată de DevTalks Reimagined și parte a umbrelei DevTalks România, DevCon Live are scopul de a oferi conținut nou și de a conecta comunitatea IT locală, prin prezența în cadrul agendei a peste 40 de speakeri internaționali și locali, companii de top din industria IT, dar și prin surprizele pe care organizatorii le pregătesc pentru zona expozițională și de gamification. Astfel, evenimentul devine o resursă pentru pasionații de tehnologie, iar experiența unei conferințe virtuale va marca o perioadă de învățare și networking în cele 2 zile.

Pentru mai multe detalii despre agenda și bilete, puteți accesa site-ul oficial: www.dev-con.ro.