În cadrul Mastercard Advisors, tinerii absolvenți români au ocazia să lucreze în proiecte internaționale și să interacționeze cu colegi și parteneri din culturi diferite, care pot fi atât comercianți, bănci și FinTech-uri, dar și reprezentanți ai instituțiilor publice.

În acest sens, Mastercard pregătește parteneriate cu principalele universități din țară și deschide porțile tuturor absolvenților sau studenților care își doresc o astfel de carieră. Decizia vine ca efect al rezultatelor de business foarte bune pe care Mastercard le-a înregistrat în România.

La începutul lui 2019, ne-am schimbat strategia, iar Mastercard a decis să creeze un sistem unificat de centre regionale la nivel european, cu un număr mai mare de consultanți. Datorită potențialului pe care îl observăm în rândul tinerilor studenți și absolvenți din România, Bucureștiul va deveni un astfel de centru. Procesul de recrutare este deja în derulare, iar obiectivul nostru este să oferim servicii de consultanță care să îmbine bagajul de cunoștințe unice Mastercard cu o echipă foarte competentă și competitivă în piața actuală”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.