Atu Tech, unul dintre cele mai mari magazine online de sisteme de securitate din România, conform cifrei de afaceri, a bugetat anul acesta investiții de 2 milioane de euro pentru a susține creșterea vânzărilor cu 20% estimată pentru 2020.

Cea mai mare parte a investițiilor va fi direcționată către creșterea stocurilor prin diversificarea portofoliului de produse, în sensul consolidării și stabilirii de noi parteneriate și către implementarea de soluții de automatizare în platforma din spatele site-ului.

Investiții importante vor merge și către implementarea de soluții pentru eficientizarea timpilor de împachetare și pregătire a coletelor, de soluționare a problemelor de service și gestionarea apelurilor în relația cu clienții.

”În 2019 am dublat stocurile de produse din portofoliul Atu Tech, iar anul acesta le vom majora cu 50%, pentru a reduce și mai mult timpii de livrare rapidă a comenzilor, să putem oferi clienților prețuri mai bune, la un portofoliu diversificat de produse, dar și pentru a acoperiri cererea din piață”, spune Sorin Felea, director Atu Tech.

Decizia de a majora stocurile generează o diversitate mai mare pe categorii precum: supraveghere video și accesorii CCTV, sisteme de alarme, automatizări de porți batante și culisante și sisteme de control acces.

”Căutăm în permanență cei mai buni furnizori, care să fie preocupați să aibă în portofoliu ultimele tehnologii și produse disponibile din domeniul nostru de activitate. Ne dorim parteneri cu o viziune asemănătoare cu a noastră, care să fie dispuși să ia măsurile necesare pentru a putea oferi produse performante, în tendințe, cu un raport corect calitate-preț. Ne dorim furnizori mari, internaționali, cu departamente mari de dezvoltare care investesc în cele mai bune soluții de securitate”, mai spune Sorin Felea.

Atu Tech a înregistrat anul trecut vânzări de 43 de milioane de lei (9 milioane de euro), în creștere cu 37% față de anul anterior și estimează pentru 2020 o creștere a business-ului de 20%.

Compania, înființată in 2011, are sediul în Sibiu. Magazinul online comercializează peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, automatizări porți, interfoane și videointerfoane, sisteme anti incendiu și de sonorizare, instalații electrice, rețele și telefonie. Atu Tech dispune de o rețea de peste 600 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel național.