Pitch Control este construit pe trei piloni principali: mixing, music production și business. Acest program unic de mentorat își propune că la cea de-a două ediție să îi ajute pe participanți să înțeleagă mai bine industria în care activează, să aibă o viziune mai clară asupra posibilităților de avansare în carieră lor și să-i învețe să-și cunoască audiență.

Dacă Pitch Control I - Turn your passion into business a fost despre transformare și am discutat despre booking, management și case de discuri, în ediția din toamna ne propunem să acoperim partea de marketing, comunicare și pr în music business.

Gazda Pitch Control ÎI - Bring your passion on stage va fi DJ-ul și producătorul argentinian, Alexis Cabrera. Alexis este și fondatorul FUN RECORDS a cărei misiune este să readucă spiritul colaborativ în scenă globală a muzicii electronice.

Al doilea speaker internațional, David de Valera, este managerul unor artiști că Matador și La Fleur și fondatorul agenției Circulate care s-a ocupat de strategia globală de marketing pentru albumul aniversar Faithless și de campanii de promovare pentru artiști ca Seth Troxler și Black Coffee. Clare Dickins este cea care va completa programul cu o experiență de peste 15 ani în lucrul cu artiști ca ANNA, James Zabiela, La Fleur, Marcel Fengler și Matthias Meyer. Matthias Parmentier, Booking Agent în cadrul The Bullitt Agency și reprezentant al unor artiști ca Audiofly, Carlo Lio, Kenny Dope și Art Department, se va alătura ediției cu un panel dedicat relației dintre artiști și agenți sau manageri.

Cei 4 mentori internaționali vor susține sesiuni individuale cu participanții pentru a optimiza informațiile în funcție de stilul fiecăruia. În afara sesiunilor, cei 10 vor avea echipamente de mixat în fiecare cameră, iar în cadrul locației va fi amenajat un studio profesional de producție muzicală, unde participanții vor putea lucra împreună cu host-ul la proiectele lor.

Pitch Control este un proiect susținut de DjSuperStore, Burn Energy Drink și Jagermeister.

Mai multe informații despre program și înscrieri puteți află de pe Instagram, Facebook sau website.