Ordonanța de urgență 13 a fost abrogată de executiv, iar Ministerul Justiției a făcut deja un pas în spate. Rămâne o săptămână de protest și dorința oamenilor de a trăi într-o țară mai bună și mai corectă. Primul obiectiv a fost atins, dar continuăm campania noastră cu mesajele antreprenorilor români pentru guvernanți.

ordonanta de urgenta oug sorin grindeanu liviu dragnea guvern protest

Chiar dacă oamenii din România au învins în prima bătălie, mai urmează multe altele. Pentru un mediu de business liniștit, avantajos pentru investitorii locali, dar și pentru cei străini, avem nevoie de un stat de drept care să respecte oamenii. Antreprenorii vor liniște, legi date în avantajul mediului de business și predictibilitate. Continuăm seria cu câțiva antreprenori cu afaceri de milioane de euro sau cu startup-uri.

Felix Pătrășcanu - FAN Courier

De aceea cred că nu e deloc o rușine să vinzi statului produsul tău. Doar că aceste afaceri trebuie să fie transparente și realizate corect.

Predictibilitate și stabilitate. Iată două concepte care sunt extrem de importante pentru mediul de afaceri. Ce se întâmplă acum în România nu are nici o legătură cu cele două. Mai mult, orice afacere sănătoasă se clădește pe un fundament moral sănătos, într-o ordine firească a lucrurilor. Nu pot să cred că un simplu OUG, publicat în Monitorul Oficial la ora 1:00 a.m.!!! să deschidă atâtea "oportunități" achizitorilor statului. Acest lucru va reactiva toate combinațiile ce nu au nicio legătură cu afacerile. Mulți oameni de afaceri și-au făcut un titlu de glorie afirmând că ei nu fac afaceri cu statul. Trebuie să înțelegem că oriunde în lume statul e un client foarte important. De aceea cred că nu e deloc o rușine să vinzi statului produsul tău. Doar că aceste afaceri trebuie să fie transparente și realizate corect. Aceste OUG-uri și mai ales felul cel puțin îndoielnic în care au fost introduse în spațiul public nu au nimic de a face cu bunul simț și mersul normal al acestei țări. Pe de altă parte, comunicarea acestor acțiuni trebuie făcută de oameni care au o minimă pregătire în domeniu și nu de persoane certate grav cu gramatica limbii române. Ar fi o alegere de bun simț pe am fi perceput-o ca un pas înainte.

Alexandru Lăpușan - Zitec

Sper să trăim într-o țară în care hoția și abuzurile să fie pedepsite, iar cei ce muncesc, cei cinstiți, să nu fie slugile unor cleptocrați

Aceste zile m-au bucurat foarte mult, pentru că am văzut cum încălcarea unor valori produce o reacție rapidă și puternică în rândurile a sute de mii de români. Noi, cei din stradă credem în transparență, corectitudine, comunicare, democrație iar atunci când ele sunt încălcate am învățat să reacționăm. Sper să trăim într-o țară în care hoția și abuzurile să fie pedepsite, iar cei ce muncesc, cei cinstiți, să nu fie slugile unor cleptocrați.

ordonanta de urgenta oug sorin grindeanu liviu dragnea guvern protest

Ciprian Stancu - Republica BIO

Și ți-aș recomanda să te odihnești, fiindcă trebuie să munciți cu toții mai mult. De acum avem și pomeni electorale de plătit și trebuie să ne mai ajungă și nouă să furăm

Mie Guvernul îmi spune: ”Băi Cipriane, uite: noi dăm o lege că PSD-iștii cu funcții să fure mai liniștiți. Au furat și până acum, dar au fost stresați. Noi vrem să îi scăpam de stres și de pușcării.

Tu și toți românii trebuie să va faceți că nu vedeți (de-asta am dat ordonanțele când voi dormeați, ca să nu vă deranjam prea tare). Și ți-aș recomanda să te odihnești, fiindcă trebuie să munciți cu toții mai mult. De acum avem și pomeni electorale de plătit și trebuie să ne mai ajungă și nouă să furăm. Așa că nu mai pierde vremea la proteste și treci la treabă! Dacă mușchiul nostru de PSDisti așa vrea, așa facem. Fiindcă putem. Altă întrebare?”

protest romania stat de drept start-up wall street guvern