Utilizatorii din România pot acum comanda un Uber direct din Google Maps. Atunci când caută o destinație în aplicația de hărți, aceștia pot, printre altele, să vadă costul estimativ și să plătească, fără a fi nevoie să treacă în aplicația Uber sau să o instaleze. Lansată în ianuarie în peste 60 de țări, integrarea este de acum disponibilă și în România.

Utilizatorii din București, Cluj, Brașov și Timișoara vor vedea, de fiecare dată când caută o destinație în Google Maps și opțiunea Uber. Ei vor putea comanda o mașină, vor vedea traseul șoferului partener și îl vor putea contacta prin telefon - toate acestea, fără a fi nevoie să instaleze sau să deschidă aplicația Uber.

uber google maps integrare

Cei care nu au cont Uber își pot crea unul direct în Google Maps și vor avea o reducere automată de 15 lei la prima cursă Uber, fără a fi nevoie să introducă un cod.

7 lucruri pe care le poți face direct în Google Maps, fără a trece în aplicația Uber

  1. Verifici și compari timpul de așteptare și costul pentru diferitele opțiuni Uber disponibile în orașul tău (uberX, UberSELECT și UberChildSeat în București sau uberX și UberSKI în Brașov).
  2. Vezi o estimare a prețului pe care îl vei plăti pentru cursa ta Uber.
  3. Comanzi o mașină direct din Google Maps, fără a deschide aplicația Uber.
  4. Vezi pe hartă cum șoferul tău partener vine spre tine.
  5. Poți lua legătura cu șoferul partener.
  6. Ai în permanență acces la detaliile cursei tale.
  7. Poți plăti cu oricare dintre metodele de plată asociate contului tău Uber sau Google.
uber google maps integrare

Cei care nu văd încă opțiunea în Google Maps trebuie să își actualizeze aplicația în App Store sau Play Store.