Cu un preț care începe de la 549 de dolari, Surface Laptop Go oferă echilibrul perfect între stil, performanță și durata de viață a bateriei, în cel mai ușor și accesibil laptop Surface de până acum. Dispune de un superb ecran tactil PixelSense de 12,4”, cu un trackpad de mare precizie și o tastatură de dimensiuni mari, având o dimensiune de 1,3 mm pentru o utilizare precisă și confortabilă. Designul elegant și simplificat, vine în trei finisaje metalice durabile și ușoare: Ice Blue, Sandstone și Platinum. Pentru o conectare rapidă și sigură, anumite modele de Surface Laptop Go au un buton de alimentare ce include un cititor de amprentă cu conectare One Touch prin Windows Hello. Conectarea cu One Touch oferă, de asemenea, acces rapid și securizat la fișierele de pe OneDrive Personal Vault și multe altele.

Surface Laptop Go este alimentat de procesorul Intel Core i5 de a 10-a generație cu până la 16 GB RAM și 256 GB stocare, iar fiecare configurație este optimizată pentru performanță și durata de viață a bateriei. Toate configurațiile Surface Laptop Go pot fi utilizate ușor și rapid chiar și de către începători, profitând din plin de experiențele conectate la Cloud, cum ar fi Microsoft 365 și stocarea online. Cu o autonomie a bateriei de până la 13 ore, plus modalitatea de încărcare rapidă, acest laptop va ține pasul cu tine toată ziua.

Surface Laptop Go are o cameră HD 720p încorporată și microfoane Studio, astfel încât colegii de birou sau colegii de clasă să te poată vedea și auzi clar. Difuzoarele Omnisonic și Dolby Audio te înconjoară cu un sunet uimitor - fie că e vorba de un apel video, vizionarea unui film, muzică și multe altele. Pentru a te ajuta să te conectezi, există atât porturi USB A cât și USB C, o mufă audio și conectorul Surface.

Surface Pro X

Surface Pro X devine și mai bun, cu o nouă configurație care include procesorul de nouă generație și un nou finisaj Platinum, împreună cu noi experiențe pentru aplicații, care au ca rezultat o durată mai mare de viață a bateriei și performanțe sporite pe toate dispozitivele Surface Pro X.

Pentru clienții noștri care au nevoie de mai multă putere, ne reîmprospătăm SKU-urile de top adăugând noul procesor Microsoft SQ 2 - cel mai rapid procesor din clasa sa - și un nou finisaj Platinum, prețul începând de la 1499.99 de dolari. De asemenea, au fost introduse trei culori noi pentru tastatura Signature: Platinum, Ice Blue și Poppy Red, toate cu același spațiu de stocare încorporat și metoda de încărcare fără fir pentru Surface Slim Pen.

”Surface Pro X vă oferă cele mai bune experiențe din prezent, cum ar fi Microsoft 365, Microsoft Edge, Netflix, Spotify și multe altele, în timp ce acceptă și alte mii de aplicații Windows existente pe care le cunoașteți și le iubiți, cum ar fi Google Chrome, Firefox și Whatsapp. De asemenea, suntem încântați de progresul pe care îl vedem de la partenerii cheie de aplicații pentru Windows pe ARM, profitând de avantajele de putere și performanță ale procesoarelor Microsoft SQ 1 și SQ 2, pentru a aduce experiențe noi pentru toți clienții Surface Pro X. Am făcut aplicația Microsoft Edge mai rapidă și am lansat o nouă versiune pentru aplicația Microsoft Teams, ambele optimizate pentru Windows pe ARM. De asemenea, extindem până la sfârșitul anului și suportul pentru rularea aplicațiilor x64, cu reproducerea funcțiilor x64. Pentru dezvoltatori, codul Visual Studio a fost, de asemenea, actualizat pentru a rula în mod nativ. Pentru organizații, ne angajăm să vă ajutăm ca să vă asigurați că aplicațiile voastre funcționează pe Windows 10 și Microsoft 365 pe dispozitivele ARM64 având aplicația App Assure cu Fast Track. Toate acestea se adaugă la performanțe generale mai rapide și la o durată mai mare de viață a bateriei. Surface Pro X are acum o autonomie a bateriei de până la 15 ore în ambele configurații” declară Pete Kyriacou, VP, Microsoft Devices.

Cu o conectivitate ultra-rapidă mobilă Gigabit LTE, utilizatorii Surface Pro X au întotdeauna o conexiune directă la cerere - chiar dacă copiii lor sunt pe Xbox sau colegul lor de cameră este într-un apel video.

Accesorii noi pentru Surface și Microsoft

În cazul în care set-up-ul de acasă are nevoie de o schimbare după această vacanță, Microsoft are câteva accesorii noi pentru a vă echipa noile spații pentru lucru sau pentru școală.

  • Tastatura Compactă Microsoft Designer este o tastatură subțire, îngustă și elegantă, optimizată pentru productivitatea modernă, comutându-se perfect prin Bluetooth între 3 dispozitive, cu o autonomie a bateriei de 2 ani, având două opțiuni de culori și un preț de 69.99 USD.
  • Microsoft Number Pad este o tastatură numerică subțire, modernă și elegantă, cu Bluetooth wireless, care vă permite să profitați din plin de dispozitivele Surface sau PC-ul modern, la un preț de 24.99 USD.
  • Adaptorul de afișare Wireless Microsoft 4K oferă cel mai simplu mod de a proiecta fără fir de pe computerul Windows pe un ecran mai mare, suportând rezoluția 4K și având un preț de 69,99 USD.
  • Mouse-ul ergonomic Microsoft Bluetooth oferă un design ergonomic confortabil la performanțe wireless premium, cu un suport moale pentru degetul mare, un design ușor și durabil și două butoane personalizabile. Disponibil în mai multe culori și la prețul de 49.99 USD.
  • Microsoft Modern Mobile Mouse, acum disponibil în varianta Sandstone, este ușor și portabil, pentru a se completa perfect cu laptopul Surface Go.

Noile configurații Surface Laptop Go și noile configurații Surface Pro X sunt disponibile pentru precomandă de astăzi în anumite piețe din Microsoft Store de pe microsoft.com și alți distribuitori mari și vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu 13 octombrie.

Microsoft aduce dispozitivele Surface consumatorilor din unsprezece piețe europene noi: Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, România, Slovacia și Slovenia.