În plus, prin parteneriatul cu The e-learning Company, mindclass devine sub-reseller SkillSoft, cel mai important furnizor internațional de resurse de învățare digitală.

”Sistemul de Educație din România se confruntă cu o criză acută de resurse umane. Potrivit datelor publice, peste 50% dintre profesori ar putea ieși la pensie în următorii 10 ani. Peste 4.000 de profesori sunt necalificați iar 1.000 dintre cadrele didactice nu au studii superioare. Evident, cei mai buni profesori sunt concentrați în jurul marilor centre universitare. Cu ajutorul unor elemente de gamificare și Inteligență Artificială, o platformă de e-learning poate asigura nu doar o manieră interactivă de predare, ci și aceeași calitate superioară a actului educațional, indiferent de locul în care se află cursanții”, afirmă Gabriela Carata, Product Manager mindclass.

Ce tipuri de cursuri se regăsesc pe platforma mindclass?

Cu un sistem de licențiere anuală, la nivel de utilizator, cele peste 700 de cursuri integrate pe platforma mindclass se livrează în format SCORM și acoperă teme precum:

  • Business: management, vânzări și marketing, finanțe și contabilitate, comunicare și prezentare, project management, dezvoltarea carierei, Microsoft Office, HR Transformațional și Talent Management; Recrutare, Screening și Onboarding Eficient; Tehnici eficiente de angajare, Abilități esențiale pentru Serviciul Clienți etc.
  • Tehnologie: cursuri de dezvoltare software, web development, securitate cibernetică, cloud computing, date și analize, design grafic etc.
  • Cursuri de devzoltare personală: productivitate, abilități sociale și emoționale, gestionarea conflictelor, Interacțiunea cu ceilalți cu tact și diplomație etc.
  • Cursuri de conținut general: literatură, știință și tehnologie, artă și cultură, sănătate și stil de viață.

”The e-Learning Company și-a propus să „democratizeze” accesul la conținutul pe care-l are în portofoliu. Asta presupune ca biblioteca noastră de peste 700 de cursuri să fie disponibilă și pe alte platforme. După ce am evaluat foarte multe opțiuni, a fost evident că mindclass este varianta cea mai potrivită având în vedere potențialul de creștere sustenabilă al platformei, faptul că soluția dezvoltată de htss este optimă pentru a obține rezultate maxime în combinație cu resursele noastre de învățare, și, nu în ultimul rând, faptul că împărtășim aceleași valori de business: concentrarea pe oferirea de soluții personalizate pentru clienți, accentul pe etica în business și pe dezvoltarea oamenilor în echipă”, a declarat Adrian Călin, Managing Partner The e-learning Company.