Astfel, pun la dispoziția dezvoltatorilor de blockchain tool-urile necesare scrierii de contracte inteligente (smart contracts). Aceste tool-uri sunt oferite gratuit iar dezvoltatorii pot să-și mărească veniturile înscriindu-se în platforma dedicată lor.

Conceput ca un marketplace pentru aplicații descentralizate, Modex aduce beneficiile tehnologiei blockchain în viața de zi cu zi prin conectarea dezvoltatorilor cu potențialii clienți din domeniu, oferind un acces mult mai rapid și mai facil pentru implementarea de smart contracts. Intuind potențialul uriaș pe care blockchain-ul îl are dar și puterea de a schimba anumite industrii, Modex promoveza tehnologia la nivel educațional, dar și la nivel de companii.

Avantaje și bonus-uri pentru dezvoltatorii de blockchain

Modex îi încurajează pe toți dezvoltatorii și pasionații care vor să învețe blockchain să se înscrie acum în platformă, unde vor beneficia, pe lângă instrumentele necesare, și de o serie de avantaje și bonus-uri.

Scrierea contractelor inteligente se face în Solidity, pe platforma Ethereum, iar dezvoltatorii au la dispoziție numeroase unelte de dezvoltare create de Modex: Source Code Auditing, Source Code Repository, Blockchain IDE, Test Net, Block Explorer și altele.

Învață blockchain - beneficii

  • 150 de MODEX Tokens pentru cei care se înscriu folosind acest link
  • 500 de MODEX Tokens pentru cei care trimit un raport de feedback cu sugestii relevante legate de instrumentele Modex puse gratuit la dispoziția dezvoltatorilor
  • 50 de euro pentru primul Smart Contract publicat în Modex Marketplace + o invitație pentru MindChain, cel mai mare eveniment de blockchain și AI organizat vreodată în România (21-22 februarie, Cluj-Napoca)
  • Până la 1.000 euro salariu lunar pentru dezvoltatorii începători care își doresc să lucreze în platforma Modex.
  • Training de Solidity în cadrul Modex Labs, acces gratuit pentru cei care s-au înscris în platforma folosind link-ul de mai sus (în limita locurilor disponibile)
  • Acces gratuit la training de blockchain în momentul lansării Modex Academy, în prima parte a acestui an.

De asemenea, Modex oferă un program special în regim de colaborare (se lucrează de acasă, part-time) pentru developerii familiarizați cu limbajul de programare Solidity care vor să fie în echipa Modex.

Cei care s-au înscris pe platforma Modex folosind acest link pot participa la evenimentele Modex Talks ce au loc în fiecare miercuri seara la Modex Blockchain Labs (Str. Baba Novac 19A, sector 3).

În cadrul acestor întâlniri, doritorii își vor putea prezenta ideea de blockchain start-up, vor putea cunoaște potențiali investitori, vor interacționa direct cu oficialii și echipa tehnica Modex și vor putea participa la sesiuni de networking într-un cadru informal.

Cum să faci bani din blockchain

Obiectivul Modex este de a furniza, la nivel global, un portofoliu variat de aplicații care folosesc tehnologia blockchain, aducând împreună dezvoltatorii de aplicații descentralizate (DApps) alături de beneficiarii lor din mediul de business.

Dezvoltatorii de aplicații își pot vinde soluțiile prin Modex Marketplace, iar companiile le pot achiziționa direct sau pot comanda dezvoltarea unor aplicații speciale, în funcție de nevoile lor.

”Inovația din spatele tehnologiei blockchain stă în versatilitatea ei, care îi permite aplicarea în industrii variate: sistemul medical, sistemul de votare, administrarea bazelor de date, domeniul financiar și multe altele. Tehnologia blockchain oferă avantajul unor tranzacții rapide și transparente fără necesitatea unor intermediari”, afirmă Mihai Ivașcu, fondator și CEO Modex.

”Am terminat 2018 la turație maximă și începem 2019 în forță, cu un plan de dezvoltare bine pus la punct. Pe lângă lansarea Modex Enterprise și Modex Academy, anul acesta va aduce și noi funcționalități produselor noastre. Ca și până acum, vom continua să punem dezvoltatorii și nevoile lor pe primul-plan, așa că îi invit să se înscrie în platforma noastră și să descopere valoarea adăugată pe care Modex o aduce. Așteptam cu interes feedback-ul lor constructiv pentru că doar așa vom putea oferi, împreună, produse și mai bune”, spune Alin Iftemi, CTO Modex.

Developerii care doresc să se înscrie în platformă pentru a beneficia de suita de beneficii au la dispoziție adresa [email protected] pentru asistența din partea echipei tehnice. Informații suplimentare se pot obține la [email protected].