În cadrul evenimentului, vor fi dezvoltate, alături de membrii din comunitățile locale, proiectele la care lucrează Code for Romania - Data Portal, Centrul Civic, Vote Monitor, Redirecționează.ro și Catalog Politic.

De asemenea, vor fi anunțate oficial și parteneriatele dintre Code for Romania, Primăria Cluj-Napoca și Universitatea Babeș-Bolyai în Cluj-Napoca, respectiv Code for Romania, Primăria din Timișoara, Universitatea Politehnică din Timișoara și Universitatea de Vest, alături de Banat IT, Asociația SmartCity și Asociația TM2021, potrivit unui comunicat oficial.

Astfel, Code for Romania va lucra alături de parteneri la construcția unor portaluri de date deschise.Bazele de date ce vor ieși din acest parteneriat vor fi încărcate ca open data pe noile Data Portal Cluj-Napoca și Data Portal Timișoara.

Cum participi la Hack Day dacă ești developer

E ușor să participi la un Hack Day. În ultima sâmbătă a fiecărei luni vor exista întâlniri de lucru, simultan în Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și București dar și online via Google Meet & Slack. E

Participanții se pot înscrie prin acest formular iar evenimentul începe sâmbătă la ora 10.00. Ai nevoie doar de laptop, de restu se ocupă Code for Romania. Există repouri de GitHub pregătite cu taskuri de development și oameni pregătiți pentru orice întrebare.