Moto G Pro este conceput pentru a susține creativitatea și productivitatea, având un stylus încorporat și o cameră triplă de 48MP cu funcții AI și tehnologie Quad Pixel. Smartphone-ul este dotat cu Android 10, are funcții de securitate avansate și actualizări constante care protejează dispozitivul în permanență, făcându-l potrivit atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Stylus-ul încorporat te ajută să-ți dezvolți creativitatea oferind precizie în utilizarea smartphone-ului. Cu ajutorul lui, activități ca editarea pozelor, luarea notițelor, schițele artistice, copiatul textelor și chiar marcarea capturilor de ecran devin mai simple și rapide. Utilizatorii din zona de business pot folosi stylus-ul pentru a copia de exemplu un grafic dintr-un raport într-un email sau într-un PowerPoint. Dispozitivul este integrat perfect în designul și software-ul telefonului, iar aplicația Moto Note se lansează automat odată cu activarea stylus-ului, fără a fi necesară deblocarea telefonului.

Moto G Pro este echipat cu un sistem triplu de camere cu funcții AI. Senzorul principal de 48MP oferă fotografii mai clare și mai luminoase de 12 MP, folosind tehnologia Quad Pixel. Chiar și în întuneric, fotografiile vor avea culori vii și o claritate uimitoare cu modul Night Vision. Mulțumită funcției de autofocus cu laser ultra-rapid, subiectul este pus în evidență instant.

Camera de acțiune dedicată permite înregistrarea videoclipurilor cu unghi ultra-wide în modul landscape, încadrând de patru ori mai multă acțiune chiar și atunci când telefonul este utilizat în poziție verticală. În plus, camera Macro Vision evidențiază orice detaliu și aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect. Iar pentru selfie-urile perfecte pentru Instagram, camera frontală de 16MP oferă fotografii clare, în culori vii, cu ajutorul tehnologiei Quad Pixel.

Moto G Pro este alimentat de o baterie de 4.000 mAh proiectată să dureze până la două zile cu o singură încărcare. Utilizatorul se poate bucura de productivitate și conectare în afara biroului sau în călătorii, mulțumită bateriei care permite până la 143 ore de muzică sau 19 ore de emisiuni și filme.

Smartphone-ul vine la pachet cu Moto Experience pentru productivitate crescută, dar și cu Moto Gametime, o funcție complet nouă care blochează întreruperile pentru o experiență de joc imersivă.

Moto G Pro rulează Android 10 și oferă constant o experiență de înaltă calitate care păstrează toate datele în siguranță. Telefoanele Android One sunt printre cele mai sigure, iar Moto G Pro primește actualizări în cel mai scurt timp, patch-uri de securitate lunare și Google Play Protect încorporat. Datorită acestuia, documentele de lucru importante, pozele sau filmele personale sunt în siguranță, iar telefonul este îmbunătățit constant cu inovații utile.

Difuzoarele stereo duale amplifică experiența oricărui conținut sau conferință video. Sistemul audio de la Dolby livrează un sunet cu 50% mai puternic pentru o experiență audio clară, rezervată de obicei pentru sistemele audio proiectate pentru uzul casnic. Filmele, serialele sau jocurile vor arăta incredibil pe ecranul de 6.4" Max Vision.

Cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665 și 4 GB RAM, Moto G Pro adună toate performanțele necesare. Cei 128 GB de stocare permit păstrarea tuturor aplicațiilor, a muzicii, filmelor și fotografiilor preferate.

Moto G Pro vine echipat cu Near Field Communication (NFC) care permite plăți simple și rapide sau partajarea fișierelor cu membrii echipei. Dispozitivul este rezistent la apă mulțumită designului hidrofug care protejează telefonul în interior și la exterior.

Preț și disponibilitate Moto G Pro

Moto G Pro urmează să fie disponibil în Europa începând cu luna iunie, la prețul recomandat de 329 euro.