Echipat cu o baterie performantă de 5.000 mAh, ce oferă independență în utilizare mai mult de două zile, Moto G8 Power Lite este o recomandare bună pentru utilizatorii care au în vedere o alegere pragmatică, în care prețul este un criteriu determinant, dar și pentru cei care prioritizează durata de viață a bateriei.

Moto G8 Power Lite este un telefon de buget care beneficiază de un sistem triplu de camere foto, cu o cameră principală de 16MP cu focalizare rapidă pentru fotografii instant și o cameră Macro Vision pentru o apropiere de 4 ori mai mare de subiect față de un obiectiv normal.

Noul Moto G8 Power Lite are o baterie de 5.000 mAh, concepută să dureze până la trei zile fără a fi nevoie de reîncărcare. Moto G8 Power Lite oferă încrederea că durata de viață a bateriei permite mereu utilizarea telefonului, fie că dorim să ascultăm muzică timp de 100 de ore sau că vrem să urmărim cele mai noi programe și filme pentru 19 ore.

Conținutul preferat este redat pe ecranul Max Vision de 6.5” al noului Moto G8 Power Lite. Datorită procesorului octa-core și memoriei RAM de 4GB, utilizatorii se pot juca sau lucra, pot căuta și urmări totul mult mai rapid, fără întârzieri nedorite. Dispozitivul are 64GB de spațiu de stocare pentru aplicațiile, muzica, filmele și fotografiile preferate. De asemenea, se pot adăuga ușor până la 256GB3 în plus, utilizând slotul card microSD dedicat.

Moto G8 Power Lite vine și cu experiențele Moto exclusive și cu un design rezistent la apă.4

Disponibilitate și preț - Moto G8 Power Lite este disponibil în România, prin Altex, la prețul recomandat de 699 lei.