Conceput în întregime în Statele Unite, cu un design mai subțire, mai ușor, mai rapid și performant, a doua generație Moto Z2 Play livrează caracteristicile pe care le doriți, oferind în același timp posibilități de transformare a dispozitivului cu accesoriile Moto Mods.

Review-ul nostru cu Moto Z puteți să-l citiți aici.

Moto Z2 Play integrează un design unibody din metal. Ecranul Full HD Super AMOLED de 5.5” oferă detalii precise, indiferent de ceea ce redați. De asemenea, beneficiați de o durată a bateriei de 30 de ore și un procesor octa-core de 2.2GHz care să vă alimenteze întreaga zi și chiar și o bună parte din ziua următoare.

Moto Z2 Play combină tehnologiile de autofocus laser și dual pixel, pentru a putea face fotografii mai luminoase și mai precise chiar și în condiții de luminozitate redusă. Tehnologia laser autofocus de generație viitoare cuprinde o rază extinsă de până la 5 metri care vă permite să focalizați de 3 ori mai departe într-un mediu complet întunecat. Iar datorită camerei frontale de 5MP și flash-ului dual color corectat, veți arăta minunat în orice selfie pe timp de zi sau noapte.

De asemenea, Moto Z2 Play oferă și o serie de Experiențe Moto. Funcția Night Display va ajusta automat ecranul în tonuri mai calde noaptea, reducând lumina albastră care vă poate afecta somnul. Iar noile solicitări instant din Moto Voice vă vor oferi informații precum prognoza meteo sau actualizări în calendar sau pot lansa automat o aplicație fără a fi nevoie să atingeți sau să deblocați telefonul. Datorită cititorului de amprente reconceput, puteți activa navigarea cu ajutorul unui singur buton pentru a naviga mai repede între ecrane. Faceți swipe stânga pentru a merge înapoi, dreapta pentru a accesa aplicații recente, atingeți pentru a merge la ecranul principal și țineți apăsat pentru a bloca telefonul. Și pentru că nu există butoane care să vă încarce ecranul, beneficiați de o vizibilitate optimizată.

Moto GamePad, accesoriu pentru jocuri

Moto GamePad este un nou accesoriu vă permite să vă transformați telefonul Moto Z într-o consolă de gaming cu o singură mișcare. Utilizați cele două manete de control, D-pad și patru butoane de acțiuni pentru o experiență de gaming autentică, oriunde unde v-ați afla. Moto GamePad include și un acumulator de 1035 mAh pentru o experiență de gaming de durată.

JBL SoundBoost, extensie pentru sunet

Noul sistem SoundBoost 2 vă oferă posibilitatea de a reda muzică pentru întreaga petrecere, cu capacitate de redare integrată de 10 ore. Iar grație stratului impermeabil, nici o picătură de apă nu mai poate opri muzica. Acest accesoriu este oferit în culorile roșu, albastru sau negru, și un design care îmbină materialul cu un contur îmbunătățit pentru o senzație mai plăcută în mână, fiind de asemenea compatibil cu noua aplicație JBL EQ.

TurboPower, baterie suplimentară

Alegeți cum să vă încărcați telefonul cu pachetul Moto TurboPower. Adăugați instant încă o zi de viață acumulatorului când capacitatea bateriei este o prioritate. De asemenea, vă puteți reîncărca telefonul rapid (până la 15W) când sunteți în deplasare și aveți nevoie de energie; funcția de încărcare rapidă vă permite ca în doar 20 de minute să încărcați acumulatorul până la 50%.

Accesoriu de încărcare wireless

Tăiați cablul de alimentare și eliminați dezordinea cu Moto Style Shell cu încărcare wireless. Adăugați încărcarea wireless rapidă (până la 10W) la telefonul dumneavoastră Moto Z într-un design ultra-atractiv și elegant. Disponibil într-o varietate de opțiuni pentru ca telefonul să se asorteze mereu stilului dumneavoastră.

Telefoanele și accesoriile vor fi disponibile anul acesta în țara noastră.