Reprezentanții Raiffeisen Bank au declarat că urmăresc o colaborare pe termen lung, prin intermediul căreia startup-urile fintech să aibă acces la know-how-ul băncii și la baza de 16,6 milioane de clienți, scrie wall-street.ro.

"Prin intermediul acceleratorului “Elevator Lab” suntem în căutarea startup-urilor fintech din Austria dar și de pe plan internațional, în special din Europa de Est și Centrală, care sunt deja prezente pe piață cu produse și servicii susținute de o finanțare adecvată. Scopul nostru este să creăm o colaborare pe termen lung menită să extindă produsele noastre proprii și serviciile din portofoliu. Prin intermediul parteneriatului și a unor proiecte-pilot oferim acces startup-urilor la Know-how și la baza de 16,6 milioane de clienți", a declarat Johann Strobl, CEO al Raiffeisen Bank International.

Startup-urile alese vor avea o perioadă de 4 luni în care vor lucra cu experții Raifeisen Bank la dezvoltarea ideilor pe care le propun.

"Ne uităm după startup-uri fintech care oferă soluții în zona de finanțare a IMM-urilor, Big data Analytics, RegTech, plăți și tranzacții, investiții și tehnologii de tranzacționare pe bursă. Startup-urile alese vor avea 4 luni pentru a dezvolta ideile și conceptele împreună cu experții Grupului Raiffeisen Bank. Bugetul pentru etapa de dezvoltare a conceptului poate ajunge până la 200 de mii de euro", completează reprezentanții Raiffeisen.

Aplicațiile pot fi depuse până la 31 iulie pe site-ul oficial al acceleratorului.