Cine voia un telefon cu stylus nu prea avea de ales și trebuia să meargă pe un Samsung Note. Motorola vine cu o alternativă mai ieftină pentru seria de telefoane Moto G. Stylus poate fi folosit pentru "a edita poze, copia text, a lua notițe și pentru a schița portrete". Poți scoate stylus din carcasa telefonului chiar și când acesta este închis și poți lua notițe pe ecranul blocat al telefonului, potrivit Hexus.net

Smartphone-ul are un ecran de 6,4 inci, un procesor Snapdragon 665, 4 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Mai mult, telefonul are o mufă jack, o baterie de 4000 mAh și prețul este unul atrăgător, doar 299 de dolari. Moto G Stylus are o cameră principală de 48 MP, o cameră ultrawide de 16 MP și una macro de 2 MP. În față telefonul are o cameră foto de 16 MP.

Acesta rulează Android 10 și spațiul de stocare poate fi extins printr-un card microSDXC. Senzorul de amprentă este amplasat pe spate și bateria acestuia se încarcă la doar 10 wați.

Nu se ridică la nivelul lui Note, însă este o alternativă pentru cei care vor un stylus pentru telefon, dar nu sunt dispuși să dea peste 1000 de euro pe un asemenea dispozitiv.

Moto G8 Power are același ecran și specificații tehnice, însă vine cu o baterie mai mare de 5000 mAh și are un preț mai mic, 250 de dolari. Moto G8 Power va fi disponibil în Marea Britanie din 20 februarie, iar Moto G Stylus va fi pus și el la vânzare destul de curând.