Noile modele vin în completarea gamelor deja existente pentru a aduce opțiuni mai accesibile pentru cei în căutare de smartphone-uri ieftine și bune.

Moto G9 Power - Mai mult de două zile de autonomie

Gama Power a fost mereu despre baterii mari, iar G9 Power nu dezamăgește. Smartphone-ul vine cu o baterie uriașă, de 6.000 mAh, care promite până la 60 de ore de autonomie în condiții normale. Practic, un utilizator foarte temperat ar putea obține poate chiar și 3 zile de utilizare. Încărcarea se face destul de rapid, la 20W.

G9 Power vine cu un ecran uriaș, de 6,8 inch, cu rezoluție HD+, iar sub acesta are un procesor Qualcomm Snapdragon 662 și 4GB memorie RAM. Stocarea este și ea generoasă pentru un smartphone din această clasă - G9 Power îți pune la dispoziție 128GB de stocare, dar ai posibilitatea de a-i adăuga un card microSD pentru și mai mult spațiu.

Camerele sunt și ele surprinzătoare pentru un telefon din această gamă de preț. Mai exact, Moto G9 Power vine cu o cameră triplă pe spate la care remarcăm senzorul principal de 64 de megapixeli cu tehnologia Quad Pixel, un senzor de 2MP cu lentilă macro și un senzor de profunzime tot de 2MP. Camera frontală beneficiază și ea de un senzor mare, de 16MP, pentru videocall-uri clare și selfie-uri reușite.

Cât costă? Moto G9 Power va avea un preț de circa 200 de euro, adică este un telefon sub 1.000 de lei.

Moto G 5G - 5G mai accesibil ca oricând

Moto G 5G este fratele mai mic al lui Moto G 5G Plus lansat de curând, pe care l-am și testat aici. Este un smartphone care democratizează conexiunile 5G și le face accesibile oricui.

Și acesta are un ecran mare, de 6,7 inch, dar aici rezoluția este HD+, iar display-ul este compatibil cu standardul HDR10, pentru a-ți oferi clipuri la o calitate foarte ridicată. Sub ecran găsim procesorul rapid Snapdragon 750G 5G, asistat de 4 sau 6GB RAM, iar stocarea este de 64 sau 128GB, cu posibilitatea de a o extinde printr-un card microSD.

Moto G 5G promite performanțe bune mulțumită specificațiilor de mai sus, dar și viteze foarte mari de download și upload pe conexiune 5G. Vine însă și cu o baterie pe măsură, de 5.000 mAh, pentru circa două zile de utilizare.

Și la capitolul camere foto stă bine. Moto G 5G are un senzor principal de 48MP cu tehnologie Quad Pixel și Night Mode, un senzor de 8MP cu lentile ultrawide și un senzor de 2MP cu lentile macro. Camera frontală e de 16MP și beneficiază și ea de tehnologia Quad Pixel.

Prețul pentru acest smartphone este de circa 299 de euro.