Conceput pentru viteză, putere și cea mai bună performanță 5G, Motorola Edge+ are cel mai avansat chipset de pe piață, Qualcomm Snapdragon 865, care oferă o performanță rapidă, cu 25% mai mare decât generațiile anterioare, dar și un răspuns aproape instantaneu pentru browsing, video sau jocuri. Cu 12 GB de memorie Micron DDR5, dispozitivul funcționează perfect, având o lățime de bandă cu 30% mai mare și un consum mai mic al bateriei, astfel încât experiențele 5G să fie utilizate la maxim. Antena 5G inovatoare reglează conexiunea la frecvențe mmWave și sub-6GHz pentru compatibilitate la nivel global și în viitor la viteze de peste 4 Gbps. În plus, conexiunea la Wi-Fi 6, noul standard pentru Wi-Fi, oferă o viteză de internet foarte mare, în timp ce consumă mai puțină baterie.

Edge Touch, din cadrul noului pachet My UX de caracteristici software, permite personalizarea noilor moduri de interacțiune cu dispozitivul. În plus, marginile display-ului sunt utile atunci când telefonul nu este ținut în mână, arătând statusul de încărcare a bateriei, apelurile primite, alarmele și alte notificări. În noul Moto Game time, gamerii pot să întoarcă telefonul în poziție landscape și să transforme telefonul într-o consolă, prin utilizarea a două butoane suplimentare, personalizabile, în partea de sus a ecranului.

Motorola Edge+ are cele mai răsunătoare și mai puternice boxe stereo întâlnite vreodată la un smartphone, plus reglaje precise pentru o calitate a sunetului profesională și o sonorizare clară și completă. Tehnologia de tuning audio vine de la Waves, care a primit premiul Technical GRAMMY, astfel încât muzica, videoclipurile și apelurile să se audă acum mai bine și mai clar ca niciodată. Conceput în studiourile de înregistrare și utilizat de ingineri de sunet, producători de muzică, film & TV, Waves oferă o calitate a sunetului profesională pe boxele smartphone-urilor, într-un mod unic.

Camera principală cu senzor de 108MP vine cu tehnologia Quad Pixel. Acest senzor este de 4 ori mai sensibil la lumină pentru a putea surprinde fotografii clare în toate condițiile de luminozitate. Sistemul triplu, versatil, de camere foto oferă un obiectiv pentru fiecare cadru. Se pot surprinde mai multe detalii cu zoom-ul optic cu rezoluție înaltă pe obiectivul telephoto de 8MP, cadre mai largi cu obiectivul cu unghi ultra-wide de 16MP sau fiecare detaliu al subiectului cu ajutorul Macro Vision.

Creatorii de conținut vor aprecia capabilitățile video de pe Motorola Edge+, care ajută înregistrarea 6K pentru videoclipuri incredibile la rezoluție mare. Stabilizarea video cea mai avansată la nivelul industriei compensează blur-ul de mișcare, schimbarea focalizării și liniile orizontale strâmbe și combină OIS (Optical Image Stabilization) și EIS (Electronic Image Stabilization) pentru calitate video mai bună în condiții de lumină redusă. Cu ajutorul noii caracteristici video snapshot se pot face fotografii la rezoluție înaltă de 20 MP în timpul filmării. Sistemul de camere are caracteristici software intuitive, precum modul video portrait, care conferă un efect de blur în clipurile video pentru a centra atenția asupra subiectului. În plus, OIS dual de pe camera principală și telephoto compensează mișcările nedorite ale camerei, astfel încât claritatea și detaliile sunt prezente indiferent de condiții.

Cu toată această performanță de top și putere 5G, Motorola a știut că este nevoie de o baterie care să țină mult, astfel că dispozitivul a fost echipat cu o baterie de 5000 mAh. Motorola Edge+ include încărcare TurboPowerTM cu și fără cablu și, în plus, permite transferul de energie de la alte dispozitive datorită funcției wireless power sharing.

Motorola Edge completează familia

Motorola Edge este un dispozitiv 5G la un preț mai accesibil, care oferă experiențe incredibile de entertainment și performanță. Beneficiază de o cameră foto bună, fiind echipat cu display Endless Edge de 6,7” și oferind aceeași experiență audio ca și Motorola Edge+. Telefonul este dotat și cu performanță puternică sub-6 GHz 5G, platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 765, baterie puternică de 4500 mAh și un sistem triplu, versatil, de camere foto, care prezintă un obiectiv principal de 64MP, un obiectiv ultra-wide de 16MP cu Macro Vision și un obiectiv telephoto de 8 MP.

Motorola Edge va fi disponibil în diferite țări din Europa începând cu luna mai, la prețuri care pornesc de la €599.