În ultimul an, Motorola și-a concentrat eforturile de democratizare a accesului la tehnologia 5G, prin extinderea portofoliului de dispozitive care asigură conectivitate 5G,. moto g50 oferă conectivitate rapidă, o autonomie a bateriei de lungă durată, plus un sistem de camere versatil.

În același timp, moto g50 dispune de o experiență mobilă puternică, propunând o lățime de bandă mai mare, o latență mai mică, un decalaj redus și o viteză 5G de generație următoare. Tehnologia 5G de pe telefonul moto g50 permite capturarea și partajarea celor mai importante momente, descărcarea filmelor preferate în câteva secunde, practicarea jocurilor online și vizionarea videoclipurilor de pe YouTube fără întârzieri.

moto g50 are un ecran cu o rata de refresh de 90Hz, un raport de aspect de 20:9 și o diagonală de 6,5 inci.

Sistemul versatil de camere de 48 MP, cu senzor pentru fotografii foarte clare. Tehnologia Quad Pixel oferă de 4 ori mai multă sensibilitate la lumină, iar funcția Night Vision face ca și mai multe detalii din vizualizarea nocturnă să devină clare, astfel încât niciun moment important să nu se piardă. Obiectivul dedicat Macro Vision aduce utilizatorul de 2,5 ori mai aproape de subiectul studiat, față de un obiectiv standard, păstrând detaliile care altfel ar putea fi neglijate. În plus, fotografiile obișnuite pot fi transformate, cu ușurință, în fotografii de portret cu aspect profesional, prin intermediul senzorului de adâncime.

Toate aceste caracteristici sunt completate de un procesor Qualcomm Snapdragon 480 5G. În funcție de spațiul de stocare, de 64 GB sau 128 GB încorporat, utilizatorul va avea suficient loc pentru a descărca filmele, melodiile, aplicațiile și jocurile preferate. Nu în ultimul rând, moto g50 este echipat cu o baterie de 5000 mAh, care va asigura autonomie pentru mai mult de 2 zile.

moto g50 oferă o experiență Android pură, astfel încât utilizatorii se pot bucura de puterea deplină a Android 11 fără software skin-uri sau aplicații duplicate. În aplicațiile de mesagerie, conversațiile pot fi gestionate mai bine și există un control îmbunătățit asupra dispozitivelor conectate, dar și o abordare mai practică a confidențialității datelor în această nouă actualizare de la Google.

Preț moto g50

moto g50 va fi disponibil pe anumite piețe europene în următoarele săptămâni, la prețul recomandat de 229,99 euro.