Tehnologia OLED este disponibilă pe toate cele trei modele cu o rezolutie full HD+ . Noile dispozitive, moto g41 și moto g71 5G pot fi achiziționate începând de astăzi din magazinele partenerilor autorizați: eMAG și Altex.

Modelul moto g41 vine cu un ecran OLED, împreună cu un sistem de camere triple de 48MP si stabilizare optica a imaginii, precum și cu o baterie de 5000mAh cu încărcare rapidă TurboPower. Pe de altă parte, moto g71 5G aduce împreună un ecran OLED și conectivitate 5G prin intermediul unui procesor de generație următoare, Qualcomm Snapdragon 695.

Moto g41 permite realizarea fotografiilor clare, în culori mai vibrante, datorită camerei cu tehnologie Quad Pixel de 48MP, oferind o sensibilitate de patru ori mai bună la lumină scăzută, moto g41 dispune de funcția de stabilizare optică a imaginii (OIS), care compensează automat tremurul și vibrația mâinilor în timpul filmării. Moto g71 5G și moto g31 au, de asemenea, sistemul de camere ideal pentru oricine dorește să își îmbunătățească abilitățile de fotografie. Senzorul principal de 50 MP oferă o sensibilitate de patru ori mai bună la lumină scăzută pentru realizarea unor fotografii foarte clare și vibrante.

Noile modele din familia moto g sunt dotate cu tehnologia de încărcare Turbopower 30, ce le permite utilizatorilor să se bucure de până la 36 de ore de autonomie, în doar câteva minute de încărcare a bateriei de 5.000 mAh.

Fie că este folosit pentru vizionarea filmelor, surprinderea fotografiilor, sau efectuarea apelurilor video, moto g41 oferă performanțe eficiente cu ajutorul procesorului octa-core cu tehnologie HyperEngine și a memoriei RAM de 6 GB ce face gestionarea telefonului ușoară și placută, iar moto g71 5G dispune de Snapdragon 695.

Noul moto g31 poate fi achiziționat în variantele Baby Blue sau Mineral Grey, moto g41 este disponibil în variantele Meteorite Black, și Pearl Gold, iar moto g71 5G vine în culoarea Neptun Green. Noile telefoane Motorola cu ecran OLED sunt disponibile în magazinele partenerilor autorizați: eMAG, și Altex, începând de la 899 lei.