Telefonul Motorola moto e 7 are sub carcasă un procesor MediaTek Helio G25, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare ce poate fi extins până la 512 GB cu un card microSD. Ecranul este unu mare de tip Max Vision de 6,5 inci și are o rezoluție HD+, iar bateria este una generoasă de 4000 mAh și încărcarea se face la 10 wați.

Designul telefonului este din plastic, însă este rezistent la stropire, are radio FM, încărcărcare prin USB-C și poate avea 2 nano SIM-uri sau un nano SIM și un card microSD. Are senzor de amprentă, bluetooth 5 și un buton dedicat Asistentului Google, amplasat pe partea laterală a dispozitivului, care ajută în găsirea rapidă a răspunsurilor și în utilizarea dispozitivului doar prin voce.

Noul dispozitiv rulează sistemul de operare Android 10, fără aplicații duplicate sau skin-uri incomode de software.

Noul moto e7 se remarcă printr-o camera cu senzor de 48MP, iar acesta este însoțit de o cameră macro de 2 MP. Telefonul are tehnologia Quad Pixel care oferă o sensibilitate de 4 ori mai bună la lumină. Camera dedicată Macro Vision care permite apropierea de 2,5 ori mai mult față de subiect, în comparație cu un obiectiv normal.

moto e7 este disponibil începând de astăzi în mai multe piețe din Europa, la un preț de €119.99 (aproximativ 600 de lei), în trei variante de culoare: Aqua Blue, Mineral Grey și Satin Coral.