Cu moto g72 utilizatorii se pot bucura de un senzor principal de 108 MP, cu rezoluție ultra-înaltă, care captează de 9 ori mai multă lumină. Se combină astfel nouă pixeli într-un singur pixel pentru imagini mai luminoase.

Moto g72 vine și cu o cameră Ultrawide de 8 MP care permite o încadrare de 4 ori mai mare decât un obiectiv standard. În plus, poate detecta adâncimea, lucrând alături de camera principală pentru a estompa automat fundalul pentru fotografii de tip portret cu aspect profesional. În completarea acestui sistem de cameră vine și senzorul Macro Vision, camera dedicată ce permite apropierea de acțiune de 5 ori mai mare, surprinzând detaliile pe care le-ai rata cu o cameră obișnuită.

Ecranul este unul OLED de 6,6" cu HDR10+ edge-to-edge și cu o rată de refresh de până la 120Hz, astfel încât urmărirea conținutului să fie cât se poate de fluidă. Pentru a completa experiența plăcută de consum multimedia, Motorola a inclus două difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos, care funcționează și în timpul utilizării căștilor.

Cu un sistem de camere complex și un afișaj atrăgător, Motorola se asigură că ai la dispoziție un device complet. Procesorul MediaTek Helio G99 permite experimentarea performanței la nivelul următor - indiferent dacă este vorba de o bătălie contra adversarilor în jocul preferat sau de sarcinile de lucru de la job, utilizatorii vor avea toată puterea de care au nevoie. Gamerii vor experimenta o creștere a eficienței jocurilor cu 20% mulțumită chipset-ului inovator de 6 nm, păstrând durata de viață a bateriei chiar și în cazul jocurilor solicitante3.

Moto g72 vine cu un procesor MediaTek Helio G99 și cu o baterie cu o capacitate a bateriei de 5.000 mAh, care îți permite să rămâi conectat întreaga zi și chiar până a doua zi. În ceea ce privește alimentarea, telefonul se încarcă rapid la 30 de wați

Noul moto g72 va fi disponibil în România la Altex și eMAG, iar prețul ar trebui să fie în jurul a 270 de euro.